CORPUL tău știe! Workshop ONLINE cu Nicoleta Svârlefus, 12 IUNIE 2021

Autor: AstroCafe.ro - duminica, 23 mai 2021, 3293 vizualizari

Workshop transformational, a 4-a editiecu Nicoleta Svârlefus:

CORPUL TĂU ȘTIE

Conștiență, înainte de diete și rețete

#Corpul fiecăruia este cămară de soluții, terenul de joacă al minții, translatorul pentru convingerile și sentimentele îngropate. Corpul spune o poveste. Întrebarea este: ASCULTĂM?

Ca medic, am învățat multe despre corpul uman, despre funcțiile lui și despre scheme de tratament. Am învățat despre boli și despre cum trebuie ele tratate. Dar nu m-a învățat nimeni că boala nu e neapărat un lucru rău, nu exista nici măcar o disciplină care să-mi vorbească despre corp ca parte dintr-un ansamblu mai amplu care este ființa umană, despre rolul emoțiilor și cât de important este să le procesăm în mod responsabil și la timp, despre  conștiință și conștiență, despre capacitatea de a ne (auto)vindeca... despre adevăratele cauze ale unor simptome și câte și mai câte.

Aveam să aflu în căutările și cercetările mele de ani de zile, ulterior, că:

 

De la ce m-am luat? Mai întâi, am scris acest articol http://www.astrocafe.ro/articole/corpul-tău-știe în 2014. Am fost întrebată atunci dacă am de gând să susțin și un seminar pe această tema. Am spus "nu știu, poate îi va veni vremea". Și a venit. 

Prima ediție a acestui workshop a fost în 2018 și s-a bucurat de un real interes, a adus multă conștientă și a contribuit în moduri profunde și diverse în viață și relația cu corpul a fiecăruia dintre cei prezenți. Acum, revin cu o formulă ușor diferită, mai rafinată, cu informații noi și o abordare orientată în special pe posibilități de relaționare mai sănătoasă și mai conștientă cu corpul. 

Intenția este ca fiecare participant să obțină mai multă conștiență și claritate în privința propriului corp și a mesajelor lui, mai multă ușurință în realitatea cu corpul și mai multe instrumente cu care să aducă armonie în această realitate.

De la informații care vin din sfera Astrologiei, până la informații pe care le-am asimilat și testat din Recall Healing sau alte culoare de căutare persoanală în mulți ani de zile, voi sintetiza și voi împărtăși într-un mod cât mai funcțional, clar și folositor, cunoaștere care să sprijine înțelegerea mai ușoară a corpului și a limbajului sau.

Dacă te inspiră, spune DA și înscrie-te

Când? Sâmbătă, 12 iunie 2021

Unde? ONLINE, pe ZOOM

Ora de începere: 10:30; Ora de încheiere: 16:30h (cu pauze mici de cafea și o pauză mare la prânz). 

Contribuția ta:

 

Înscriere:

Pentru rezervarea unui loc, aștept intenția ta de participare la:

>>> nico.svarlefus@gmail.com

Locuri limitate! Rezervarea unui loc este posibilă în urma achitării taxei de participare și a completării formularului de înscriere.

Pentru orice alte detalii, scrie-mi și te sprijin cu drag!

Astro Shop

Cele mai noi articole