CORPUL tau stie! Workshop cu Nicoleta Svârlefus, 27 Octombrie 2019

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 20 septembrie 2019, 3405 vizualizari

Workshop transformational, a 3-a editiecu Nicoleta Svârlefus:

CORPUL TAU STIE

Constienta, inainte de diete si retete

#Corpul fiecaruia este camara de solutii, terenul de joaca al mintii, translatorul pentru convingerile si sentimentele ingropate. Corpul spune o poveste. Intrebarea este: ASCULTAM?

Ca medic, am invatat multe despre corpul uman, despre functiile lui si despre scheme de tratament. Am invatat despre boli si despre cum trebuie ele tratate. Dar nu m-a invatat nimeni ca boala nu e neaparat un lucru rau, nu exista nici macar o disciplina care sa-mi vorbeasca despre corp ca parte dintr-un ansamblu mai amplu care este fiinta umana, despre rolul emotiilor si cat de important este sa le procesam in mod responsabil si la timp, despre  constiinta si constienta, despre capacitatea de a ne (auto)vindeca... despre adevaratele cauze ale unor simptome si cate si mai cate.

Aveam sa aflu in cautarile si cercetarile mele de ani de zile, ulterior, ca:

Si multe altele... pe care vreau sa ti le impartasesc la acest workshop caruia i-a venit timpul din nou.

De la ce m-am luat? Mai intai, am scris acest articol http://www.astrocafe.ro/articole/corpul-tau-stie in 2014. Am fost intrebata atunci daca am de gand sa sustin si un seminar pe aceasta tema. Am spus "nu stiu, poate ii va veni vremea". Si a venit. 

Prima editie a acestui workshop a fost in 2018 si s-a bucurat de un real interes, a adus multa constienta si a contribuit in moduri profunde si diverse in viata si relatia cu corpul a fiecaruia dintre cei prezenti. Acum, revin cu o formula usor diferita, mai rafinata, cu informatii noi si o abordare orientata in special pe posibilitati de relationare mai sanatoasa si mai constienta cu corpul. 

Intentia este ca fiecare participant sa obtina mai multa constienta si claritate in privinta propriului corp si a mesajelor lui, mai multa usurinta in realitatea cu corpul si mai multe instrumente cu care sa aduca armonie in aceasta realitate.

De la informatii care vin din sfera astrologiei, pana la informatii pe care le-am asimilat si testat din Recall Healing sau alte culoare de cautare persoanala in multi ani de zile, voi sintetiza si voi impartasi intr-un mod cat mai functional, clar si folositor, cunoastere care sa sprijine intelegerea mai usoara a corpului si a limbajului sau.

Daca te inspira, spune DA si inscrie-te

Cand? Duminica, 27 Octombrie 2019

Unde? Bucuresti- locatia le va fi comunicata participantilor

Ora de incepere: 10:30; Ora de incheiere: 18:00h (cu pauze mici de cafea si o pauza mare la pranz). 

Contributia ta:

***Reducerile nu se cumuleaza!

Inscriere:

Pentru rezervarea unui loc, asteptam intentia ta de participare la:

>>> nico.svarlefus@gmail.com

Locuri limitate! Rezervarea unui loc este posibila in urma achitarii taxei de participare si a completarii formularului de inscriere.

Pentru orice alte detalii, scrie-ne si te sprijinim cu drag!

Astro Shop

Cele mai noi articole