COMUNICARE Și EXPRESIE de SINE. Program de antrenament cu Nicoleta Svârlefus, 10 noiembrie - 8 decembrie

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 06 octombrie 2021, 4830 vizualizari
COMUNICARE Și EXPRESIE de SINE - program de antrenament ONLINE
 
Reîncep acest program, curs + antrenament "Comunicare si expresie de sine", cu un grup restrâns, online
Unul dintre cele mai bune programe ale mele, care a avut mereu rezultate remarcabile și a produs transformări vizibile pentru toți participanții.
 
Cine se poate înscrie la acest  antrenament:
 
Este un program transformator, puternic, în care abordăm comunicarea nu doar ca mod de a asculta și comunica prin cuvinte, ci și din perspectiva energetică, fiind un instrument care creează/schimbă relatiile, realitatea si viata.
 

Programul de curs + antrenament contine:

  1. 5 întâlniri ZOOM live
  2. grup de facebook dedicat
  3. exerciții permamente sub îndrumarea mea
 
Lucrăm continuu iar unele întâlniri sau teme pot fi inedite, spontante, chiar incomode. 🙂 Deci, e doar pentru curajoși și harnici!
 
Va rog să citiți detaliile (mai jos) și să va anunțați participarea în cazul în care va inspiră.
 
***Voi centraliza solicitarile in prima faza, apoi voi forma grupul, dupa o conversatie pe care o voi avea cu fiecare persoana care-si anunta intentia de participare.
 
***Locurile se rezervă în urma parcurgerii urmatorilor pasi: 1. intentia scrisa, pe email; 2. primirea acceptului din partea mea (in urma unui interviu) si 3. plata integrală sau avans.
 
Pentru orice întrebare/nelămurire, va rog să-mi scrieți la nico.svarlefus@gmail.com
 
Program de antrenament COMUNICARE și EXPRESIE de SINE
 
- Programul va cuprinde 2 sau 3 module. 
- Grupa va fi formată din persoane selectate după mai multe criterii: stadiul de lucru cu sinele,  deschidere, nivel de transformare și motivație/angajament.
- Întâlnirile vor avea loc în fiecare săptămâna miercurea, de la ora 18:00, între 10 noiembrie și 8 decembrie.
- Un modul va avea 5 întâlniri a câte 3 ore fiecare
 
Participarea este confirmată în special pentru cei care își propun și se angajează în acest program pentru cel puțin 2 module.
 
Data de începere a programului- 10 noiembrie.
 
Câteva teme pe care le vom aborda în acest program: Antrenament în comunicare și expresie de sine
 
- Ascultare conștientă și comunicare creativă: instrumente pe care le integrăm în viață de zi cu zi pentru a îmbunătăți semnificativ relațiile și viața noastră
- Prezența în comunicare, înțelegerea corectă a mesajului primit, răspunsul conștient
- Stabilirea limitelor sănătoase în comunicare
- Alegeri care ne dau putere, folosindu-ne de o comunicare cu putere
- Ascultarea energiei din spatele cuvintelor
- Răspunsuri creative
- Cum dansezi în conversație și cum schimbi energia, când e nevoie
- Eficiența în comunicare și cum această determină starea de spirit, rezultatele, nivelul de satisfacție și împlinire
- Exerciții prin care îmbunătățim rezultatele în orice echipa
- Instrumente de comunicare coerentă orală și în scris
...
 
Onorariu:

Lista este deja deschisă, mai sunt câteva locuri disponibile.
 
Alte detalii și înscriere la: nico.svarlefus@gmail.com
Ultima zi de inscriere si plata: 31 octombrie.
 
Va aștept cu drag!
 
Ce spun participantii:
 
“Desi am o facultate de Jurnalism si Comunicare, un master international in comunicare si o experienta de 24 de ani in radio, tv, agentii de publicitate si PR, cursul lui Nico mi-a adus nenumarate revelatii si plusuri, atat in viata privata, dar si in job. E diferenta intre Comunicare publica si comunicare one-to-one, comunicare familiala, intima si cu tine insuti. Eu mi-am imbunatatit in toate cate ceva.☺️
Vazut din alt unghi, poate fi considerat su un curs al bunelor maniere si al practicilor sanatoase de comunicare. Mi-am însusit niste reguli de bun simt pe care le cam fentasem de-a lungul anilor, atat in scoala, cat si in familie. Cu “profa” Nico, insa, nu mi-a mers.
Mi-am facut toate temele cu constiinciozitate. Multumesc, Nico” Simona I.
 
"Pentru mine acest curs a redefinit conceptul de “comunicare” în orice relatie și orice situație. Mult timp am fost convinsă ca “a comunica” este in primul rând despre cat de convingătoare sunt argumentele pe care le poate furniza mintea mea intr-o discuție.
Cu acest curs am primit, însă, o înțelegere noua, pe alocuri surprinzătoare, mult mai bogata și mai profunda, clara și fireasca privind succesiunea etapelor și importanta proceselor care alcătuiesc comunicarea adevarata, completa, constructiva, comunicarea care împuternicește și expansioneaza. Si, iata așa, am inteles ca “a comunica” este în primul rand despre a fi în inima mea. Recunostinta, Nico, pentru spațiul transformator pe care îl creezi de fiecare data!🙏🏻❤️" Alina M.
 
"Dintre toate cursurile predate de Nico, cel de "comunicare și expresie de sine" m-a apăsat pe cele mai profunde butoane și a creat schimbări vizibile în felul în care mă poziționez în relații, inclusiv în relația cu mine. Am descoperit cum ascultarea e cheia comunicării și am început să creez conexiuni reale cu oamenii din viața mea. Și am văzut cum fiecare cuvânt folosit în comunicare creează o realitate - unele îmi împlinesc visele, altele mi le usucă.
Ca să rezum, acest curs mi-a redat puterea și curajul de a crea. Și nu a fost deloc ceea ce m-am așteptat să fie, ci mult mai mult! De aceea, l-am și făcut de două ori." Ami
 
“Ca sa comunici autentic, relevant si cu impact pentru interlocutor, e nevoie, in primul rand, de ascultare constienta, activa, care incurajeaza si imputerniceste ambele parti.
Ca sa TE comunici cu tot ce simti, gandesti, nu e nevoie sa spui totul, alegand cuvinte inteligente din cap. Sa TE comunici inseamna sa cobori in inima si sa alegi de acolo ce stare vrei sa transmiti interlocutorului si ce mesaj iti reprezinta cel mai bine Eul.
Sunt doar doua din multele lectii de viata pe care le inveti de la Nico, in Antrenamentul de Comunicare.” Lacramioara L.
 
"Inainte de acest curs dacă ma gândeam la comunicare, ma gândeam doar la banalul schimb de cuvinte.
Dar de fapt comunicarea este mult mai mult decat atât.

Cât de mult a însemnat acest curs pentru mine nu pot exprima in doar câteva cuvinte. Uneltele pe care le primim in acest curs sunt absolut magice.
Pe mine cursul m a transformat, m a ajutat sa învăț sa comunic, nu doar prin cuvinte, ci prin atitudine, prin simțire, prin emoție. Am devenit conștientă și autentica in comunicare și este fantastic.
Nicoleta Svarlefus îndruma cu profesionalism si naturalețe, plăcut si interesant, inspirațional si genial. Minunat!
Recomand tuturor din tot sufletul!" Roxana S.
 
"Un curs profund transformator,  pentru cei care cred în magie, pentru cei care sunt pregătiți să renunțe la tot ceea ce credeau că înseamnă comunicarea și să pornească pe un drum de reconstrucție și regăsire a Sinelui autentic. "❤️ Elena K.
 


Astro Shop

Cele mai noi articole