Articole

Citat Nico

Recunostinta este cea mai frumoasa rugaciune. Este calea cea mai scurta catre toate lucrurile pe care ti le doresti... Astazi, ia-ti cateva minute si uita-te in jurul tau, la tine si in viata ta, si fii recunoscator pentru ceea ce esti si ce ai! (Nico Svarlefus)
Citeste tot articolul

Citat Nico

Aminteste-ti ca nimic nu e in exterior. Totul e interior. Toate experientele, toti oamenii intalniti au rolul de a reflecta ceva ce exista in interiorul tau. Renunta sa judeci, sa critici sau sa te revolti. Astazi alege sa multumesti pentru tot ce apare! (Nico Svarlefus)
Citeste tot articolul

Aproape totul despre cristale

1) Despre Cristale Cand vorbesti despre o piatra pretioasa sau semi-pretioasa, te gandesti in primul rand la frumusetea si la valoarea sa materiala. Iata totusi, ca a venit momentul ca aceste frumuseti pe care natura ni le daruieste sa fie apreciate si altfel. De fapt, valoarea le este cunoscut...
Citeste tot articolul

Astro Shop

Povestea unui soarece

Privind prin gaura din perete, un soricel vazu pe fermier si pe sotia sa desfacand un pachet. "Oare ce se afla acolo?" se intreba soricelul. A fost ingrozit sa vada ca in pachet era o capcana pentru soareci. Intorcandu-se la ferma, soricelul dadu de veste tuturor despre ceea ce vazuse. ...
Citeste tot articolul

Citat Nico

Acolo unde relatiile tale nu sunt armonioase, probabil exista o incapacitate de a-ti manifesta iubirea sau de a ierta...(Nico Svarlefus)
Citeste tot articolul

Citat Vaswani

Adevarul nu e niciodata o greseala, dar a spune adevarul unei persoane care nu e pregatita sa-l auda poate fi o greseala. Rostirea unui adevar ajuta sau raneste. De aceea, rosteste-l mereu cu iubire. In cuvintele tale, iubirea si adevarul sa coexiste. (J.P. Vaswani)
Citeste tot articolul

Argila albastra si beneficiile ei

Traim vremuri in care se descopera tot mai multe boli, in asa fel incat ne e tot mai greu sa definim nu boala, ci sanatatea ! Argiloterapia este deja binecunoscuta in Romania, gratie atat predecesorilor nostri, cat si celor care cu pasiune, rabdare si incredere au reusit sa amelioreze sau sa vindec...
Citeste tot articolul

Citat G. Jampolsky

Ceea ce simtim nevoia sa iertam la altii poate fi ceva dinauntrul nostru, un defect pe care l-am ascuns noi insine de propria noastra constiinta. (Gerald Jampolsky, Iertarea)
Citeste tot articolul

Citat Vaswani

Dragostea conditionata spune: "Te iubesc pentru ca am nevoie de tine". Dragostea neconditionata spune: "Am nevoie de tine pentru ca te iubesc". (J.P. Vaswani)
Citeste tot articolul

2010: Previziuni numerologice

Anul 2010 este un an de vibratie 3. Prin urmare, se anunta a fi un an activ din punct de vedere social. Socializam mai mult, ne dezvoltam reteaua de relatii si de cunostinte, reluam legatura cu oameni dragi pe care nu i-am mai vazut de mult.Iata care ar fi cele mai importante directii ale anului la ...
Citeste tot articolul
Prima Inapoi 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 Inainte Ultima