Punctul de vedere iti creeaza realitatea

Autor: AstroCafe.ro - marti, 02 iulie 2013, 1423 vizualizari

Te-ai gandit vreodata la faptul ca punctul de vedere iti creeaza realitatea? Daca ai punctul de vedere ca viata este grea, cum o sa fie viata ta? Daca tu consideri ca banii se fac greu si se duc repede, cat de multi bani vei avea si cat de usor ii vei obtine? Daca tu crezi ca esti lipsit de valoare, cat de valoros te vei simti?

Dar daca nici unul din aceste puncte de vedere nu este adevarat? Si daca punctele de vedere pe care le ai nici macar nu sunt ale tale? Si daca poti alege un punct de vedere total diferit? Dar daca ai intoarce toate punctele de vedere pe care le ai, la 180 de grade? Cum ar arata viata ta?

Te invit sa folosesti urmatorul instrument Access Consciousness:

Este un punct de vedere interesant ca am acest punct de vedere.

De exemplu: Este un punct de vedere interesant ca nu sunt inspirat. Este un punct de vedere interesant ca sunt suparat. Este un punct de vedere interesant ca simt durere in picior. Este un punct de vedere interesant ca vreau o relatie. Si lista poate continua: E un punct de vedere interesant ca... Foloseste acest instrument pentru fiecare gand, emotie, senzatie, situatie din viata ta si vezi ce se intampla. Cand cei din jur ti se adreseaza, spune-ti in minte: Este un punct de vedere interesant. Si poti sa te amuzi cand cineva este foarte serios cu punctul sau de vedere, stiind ca este doar un punct de vedere interesant.

Cum ar arata viata ta daca totul ar fi un punct de vedere interesant? Cate puncte de vedere nu sunt, de fapt, ale tale? Daca ai avea alegeri infinite, ce puncte de vedere ai alege? Cum ar arata viata ta, daca ai avea toate punctele de vedere? Hmm, e un punct de vedere interesant..

Dr Carleta Tiba, Facilitator Certificat Access Consciousness

ACCESS CONSCIOUSNESS, acum si in Romania!  Este timpul sa traiesti constient?

www.carletatiba.comCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole