Cine ai fi daca ai fi tu? Access Bars- o metoda dinamica de transformare a constiintei

Autor: AstroCafe.ro - marti, 25 iunie 2013, 13826 vizualizari
Cine ai fi daca ai fi tu? Access Bars- o metoda dinamica de transformare a constiintei

Suntem atat de acoperiti de punctele de vedere ale familiei, prietenilor, societatii, cartilor, invatatorilor, maestrilor spirituali, incat realizam intr-o zi ca nu mai stim cine suntem, ce este de fapt al nostru, cum am vrea sa arate viata noastra. Ajungem sa descoperim ce ne place traind ce nu ne place. Toate aceste puncte de vedere pe care le-am “cumparat” din jur ne impiedica sa vedem ce e posibil pentru noi, luand trecutul si parerile celor din jur ca referinta pentru ce vrem sa fim si sa avem.

Cum ar fi daca ai avea din nou claritate despre ce esti? Cum ai vrea sa traiesti? Ce ai vrea sa creezi? Cum ar fi daca ai trai intr-o curiozitate continua despre ce este posibil? 

Ce ai alege sa fii si sa creezi daca ai avea bani nelimitati? Ce ai alege sa fii, sa creezi si sa ai, daca ai avea timp nelimitat? Daca ai avea posibilitati infinite, ce ai alege sa fii, sa creezi, sa ai? Ce ai alege sa fii, sa creezi, sa generezi daca nu ar fi nimic de reparat la tine si la lumea din jurul tau? Daca ai fi TU, cine ai FI? Daca ai fi TU, unde ai FI?

Dar daca scopul vietii este acela de a te simti bine si de a crea o realitate care functioneaza pentru tine, indiferent de ce se intampla in jur? Cum ar fi daca nu ai mai avea nevoie de lectii, de suferinta, de misiuni si de scopuri inalte? Dar daca viata ar putea fi usoara, cu umor, cu voie buna, cu posibilitati, cu recunostinta si cu prezenta totala? Cum ar fi daca ai renunta total la judecata de sine si la a-i judeca pe ceilalti ? Ce te opreste sa faci acest lucru ACUM? Cum ar fi viata ta daca ai alege aceste lucruri? Ce ai crea in lume prin alegerile tale? Este timpul acum sa spui DA vietii, DA pentru tine, DA pentru posibilitati infinite? 

STIAI CA ACCESS CONSCIOUSNESS SI ACCESS BARS  sunt disponibile acum si in Romania? 

Ce este Access Bars?

Este o metoda dinamica care te ajuta sa schimbi in bine tot ceea ce vrei sa schimbi in viata ta. 

Este prima clasa in Access Consciousness, si este o metoda prezenta in 50 de tari din toata lumea.

Este o metoda de eliberare a blocajelor emotionale, mentale, fizice... cu usurinta totala.

Este un instrument de prim ajutor pe care il ai la indemana pentru orice situatie din viata ta sau celor din jurul tau.

Este o metoda prin care transformi constiinta ta, a celor din jur, a Pamantului.

Este un instrument extrem de valoros pe care il poti adauga oricarei terapii, metode de consiliere si de dezvoltare personala.

O tehnica de eliberare a stresului, prin care obtii o pace profunda, claritate legat de ce esti si ce vrei sa creezi, si o mai mare capacitate de a fi prezent in viata ta.

Ce altceva reprezinta Bars?

Exista 32 de puncte pe cap care, atunci cand sunt atinse usor, incep sa elibereze limitarile legate de diferite aspecte ale vietii tale. Se numesc bars deoarece sunt niste bare de energie care trec prin capul tau. Exista bare legate de  Constientizare, Control, Corp, Vindecare, Sexualitate, Bani, Imbatranire, Creativitate, Pace, Recunostinta etc. 

Oricine poate invata si practica aceasta metoda, inclusiv copiii, persoanele in varsta. Nu e nevoie de nici o calificare pentru a practica bars.

Cand este recomandat sa faci Bars?

Orice situatie de sanatate si de viata poate beneficia de aceasta tehnica, cu schimbari rapide si miraculoase. Bars poate fi folosit in suparari, afectiuni fizice de orice fel si de orice gravitate, depresie, dificultati de vorbire si de exprimare, tulburari de somn, anxietate, frigiditate, impotenta, autism, stres postraumatic, dificultati de invatare, relatii dificile, oboseala cronica si lipsa dorintei de viata, lipsa banilor, obezitate, in timpul sarcinii, inainte si dupa interventii chirurgicale, blocaje emotionale, tulburari psihice si lista poate continua la infinit...

Cu ce se deosebeste Bars de alte terapii?

Bars nu este acupunctura, nu este osteopatie, nu este terapie cranio-sacrala , nu este EFT. Ea este total diferita de orice alta modalitate si lucreaza la nivelul constiintei. Este un sistem de eliberare a inconstientei si anticonstiintei acumulate,  lasand astfel spatiu pentru mai multa constiinta, prezenta, usurinta, bucurie.

Access Bars functioneaza pentru ca TU functionezi! O sedinta de Bars poate produce mai multe transformari decat ani intregi de terapie. In cel mai rau caz, dupa o sedinta de bars te poti simti ca dupa un masaj bun, iar in cel mai bun caz, intreaga ta viata se va schimba. Problemele din viata noastra si din lume sunt urmarea a lipsei de constienta. Atunci cand devii mai constient, situatiile din viata ta se schimba miraculos. 

Este timpul acum si pentru TINE sa alegi sa fii si sa creezi constient? 

Este viata TA, ALEGE! 

Dr. Carleta Tiba - Facilitator certificat Access Consciousness, Facilitator Access Bars, Facilitator Access Body Processes

http://carletatiba.wix.com/

www.bars.accessconsciousness.comCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole