Vrei mai multa usurinta in viata ta? Foloseste acest instrument Access Consciousness

Autor: AstroCafe.ro - marti, 29 iulie 2014, 25308 vizualizari
Vrei mai multa usurinta in viata ta? Foloseste acest instrument Access Consciousness

Mantra Access Consciousness este: Totul in Viata vine la mine cu Usurinta, Bucurie si Glorie. Glorie inseamna: expresie, exuberanta si abundenta.

Foloseste aceasta mantra de 10 ori dimineata la trezire si de zece ori seara la culcare si vezi ce se schimba in viata ta. Aceasta nu este o afirmatie. O poti folosi in orice situatie din viata ta: cand esti in trafic, cand esti suparat, cand nu stii ce sa faci si nimic nu functioneaza. La fel cu celelalte instrumente Access Consciousness, o folosesti si vezi ce se intampla, fara a avea o agenda asupra a ceea ce ar trebui sa se intample... cu curiozitate, precum un copil care a primit o noua jucarie si care acum o exploreaza.

Exemple de ce a creat aceasta mantra in viata altora: 

Un tata ingrijorat de fiul lui care se droga si care lipsea de acasa a folosit aceasta mantra 2 ore in sir, nestiind ce altceva ar putea face. A doua zi, fiul a venit la el si i-a spus ca are nevoie de ajutor.

O femeie a folosit aceasta mantra in trafic pentru a alunga plictiseala. Drumul, care de obicei era foarte aglomerat la acea ora, de aceasta data a fost foarte lejer.

O sotie furioasa a folosit aceasta mantra de nenumarate ori pana sa ajunga acasa, unde se prevedea o discutie furtunoasa. Sotul a intampinat-o cu cina pregatita si cu un zambet pe buze.

Vrei sa testezi acest instrument si sa vezi ce poate crea in viata ta?

Acum poti urma clase de Access Bars si in Romania! Pentru mai multe informatii viziteaza:

www.carletatiba.com

Dr. Carleta Tiba 

Facilitator Certificat Access ConsciousnessAstro Shop

Cele mai noi articole