VENUS în PEȘTI (5 Aprilie - 2 Mai 2022). Speranță, Magie și Grație divină

Autor: Nicoleta Svârlefus - marti, 05 aprilie 2022, 23600 vizualizari

Venus, astrul care se ocupă de iubire, relații, valori și resurse, a schimbat semnul pe 5 aprilie, trecând din Vărsător în Pești, unde va sta până pe 2 mai. 

Peștii sunt semnul de exaltare al lui Venus, aici nu mai vorbim despre iubire pământeană, ci despre o iubire superioară, universală. Venus aici ne spune că în iubire nu au ce căuta regulile și controlul, crisparea și limitele. Nu contează cine face primul pas și nu există "ar trebui" să faci cutare și nu ar trebui sa faci cutare...

Venus în Pești dizolvă și extinde orice cadru, limitele dispar sau devin nesemnificative. De aceea, în perioada tranzitului lui Venus prin Pești, e posibil să fim surprinși de capacitatea noastră de a trece peste o mulțime de lucruri, detalii, care altădată erau importante. E posibil să nu ne mai cramponăm de acel set de reguli și norme morale duse la extrem. Suntem mai flexibili, mai concesivi și înțelegători.

Venus, odată ajunsă în Pești, unde are programate întâlniri și cu Jupiter și Neptun, ne înmoaie sufletele, îndulcește atmosfera atât de tensionată în ultima vreme, aduce un licăr de speranță și ne deschide către empatie, compasiune, iertare, conectare, intuiție si inspirație. Cu toții, chiar și “mai-marii” acestei lumi, vom fi atinși de bunăvoință și acceptarea lui Venus in Pesti, vom fi mai dispuși să negociem, să lăsăm garda jos, să fim mai… oameni.

 

Venus în Pești înseamnă compasiune și grație divină. A-l accepta pe celălalt așa cum este, a-i crea spațiul să se manifeste oricum își dorește fără a-l judeca, a considera ca e o prioritate ajutorul oferit cuiva drag, iată așa se exprimă și respiră prin noi Venus în Pești.

Iubește-l pe cel de lângă tine așa cum îl iubești pe Dumnezeu. Sau privește oamenii și găsește-l pe Dumnezeu în ei... Asta pare să ne transmită Venus în Pești, iertătoare, tolerantă și cu o capacitate de iubire care nu exclude nimic și include totul. 

E o perioadă excelentă pentru vindecarea unor relații, prin iertare, compasiune și generozitate. Atenția se îndreaptă către altfel de plăceri și bucurii, care includ natura, spiritul, arta.

Este o perioadă extrem de bogată în revelații, experiențe și creații (artistice și nu numai) care depășesc planul lumesc, mesaje subtile, premoniții, intuiții puternice, sincronicități. Putem aduce ceva Magie în viața noastră. Și iubire în forme noi, diferite, mai cuprinzătoare. 

Inima sus!

Nicoleta SvârlefusAstro Shop

Cele mai noi articole