Totul sau nimic: Venus în Scorpion(4 Decembrie - 29 Decembrie 2023)

Autor: AstroCafe.ro - joi, 30 noiembrie 2023, 4164 vizualizari

Venus se află în Scorpion în perioada 4 Decembrie - 29 Decembrie 2023. Ce semnificații are acest tranzit? Ei bine, relațiile profund pasionale sunt în centrul atenției cu Venus în Scorpion.

Flirturile și interacțiunile superficiale nu mai prezintă interes acum, deoarece tânjim după acele conexiuni de tipul “minte, trup și spirit” cu cineva special.

Vorbim despre acele conexiuni care ies din tipar, care sunt extrem de intense și ne ating cele mai profunde simțuri. 

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024.

În Scorpion, Venus este extrem de emoțională. Între 4 și 29 Decembrie vom avea parte de o energie pasională, senzuală și intensă. Relațiile devin foarte importante pentru noi și poate chiar simțim că ne consumă pe interior. De fapt, avem tendința de a tânji după emoții intense care vin la pachet cu un mare consum energetic. 

Căutăm conexiuni profunde, însă e important să ne menținem încrederea în noi și în partenerii de cuplu. Cu Venus în Scorpion e posibil să experimentăm crize de gelozie, neîncredere și pasiuni mistuitoare. 

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024.

În intervalul 4 - 29 Decembrie, vom fi înclinați către activități, plăceri și proiecte profund captivante, poate chiar dramatice. Tot ceea ce este profund, tulburător, misterios sau neobișnuit ne poate stârni interesul cu Venus în Scorpion. Avem tendința de a deveni vulnerabili și de a ne ceda puterea personală. Putem fi foarte sensibili și pasionali existând riscul unor adevărate crize de furie. 

Energia Scorpionului este de tipul “totul sau nimic”, iar relațiile tind să se transforme într-un soi de rollercoaster cu suișuri și coborâșuri extrem de abrupte. Disprețul pentru mediocritate și superficialitate ne poate obliga să avem tot felul de crize care ne fac să simțim că trăim intens. 

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024.

Tranzitul lui Venus în Scorpion aduce vești bune în zona finanțelor, mai ales pentru aceia dintre noi care activează în domenii ce țin de artă și de exprimare. De asemenea, tranzitul poate fi benefic din punct de vedere financiar și pentru cei care impresariază artiști, pentru agenții de vânzări sau pentru cei care desfășoară afaceri în parteneriat. 

Sursă articol: www.cafeastrology.com 
---- 
🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole