Septembrie, luna “puterii” din punct de vedere numerologic

Autor: AstroCafe.ro - luni, 28 august 2023, 8128 vizualizari

Septembrie este considerată o lună a puterii în numerologie, deoarece deține vibrația numărului 9, cifră ce reprezintă tranziții și încheieri. Este ultima etapă înainte de începerea unui nou ciclu. Este, de asemenea, un număr puternic de creație.

Nikola Tesla spunea: “Dacă ai cunoaște măreția celor trei, șase și nouă, ai avea o cheie a Universului”.

În luna Septembrie, simțim cel mai mult greutatea și lecțiile din numărul personal al anului. Acest lucru se datorează faptului că Septembrie este singura lună a anului în care numărul anului personal va fi același cu numărul lunii noastre personale. 

În esență, asta înseamnă că energiile lunii Septembrie te ajută să te confrunți față în față cu lecțiile, cadourile și provocările prin care ești destinat să treci în acest an, conform numerologiei tale personale. Asta pentru a putea începe să închei lucrurile pentru a te pregăti pentru noile lecții pe care le va aduce noul an.

Calcularea numărului personal al anului: 

Adunați ziua nașterii, luna nașterii și numărul 7 împreună (2023 este un an guvernat de cifra 7) 
Reduceți cifrele adunându-le până când obtineți un singur număr între 1-9. 

Mai jos regăsiți un exemplu, pentru o persoană născută în 29 Decembrie:

29 + 12 +7 ( ziua nașterii + luna nașterii + vibrația anului în curs - 7) = 48

Reduceți la un număr format dintr-o singură cifră prin adunarea cifrelor împreună (poate fi necesar să faceți acest lucru de mai multe ori)

4+8 =12
1+2 =3 

3 este cifra personală a anului 2023 pentru persoana născută în data de 29 Decembrie.

An personal 1

Cu siguranță a fost un an de noi începuturi și schimbări pentru tine și este posibil ca viața ta să fi luat o direcție complet nouă. Deși poate exista o anumită incertitudine în jurul vieții tale, acesta este un moment în care poți planta semințe. Numărul 1 este un număr de noi începuturi și, în timp ce această energie este puternică în viața ta, poți începe să te gândești la ce noi începuturi ai vrea să aplici în viața ta. Luna aceasta, notează trei sau mai multe lucruri pe care ai vrea să le vezi manifeste. Ele pot fi generale sau specifice, dar prin stabilirea unor intenții clare, s-ar putea să vă simțiți mai orientați către un scop. Este întotdeauna o provocare când începi un nou capitol, dar continuă să faci pași înainte, chiar dacă sunt mici.

An personal 2

Acesta a fost un an de dualitate. Poate că v-ați simțit confuzi cu privire la ceea ce doriți, sau poate că ați căutat un partener fie în viață, fie în afaceri. Întâlnirile cu oamenii au fost adevărate provocări până în prezent, dar fii atent spre a identifica o modalitate de a te adapta și de a fi creativ în modul în care alegi să te conectezi cu ceilalți. Să te simți conectat cu Universul și cu lumea din jurul tău este, de asemenea, o mișcare de putere pentru tine în această lună. Poți crea suficientă liniște și conștientizare pentru a te simți parte din Univers și din tot ceea ce te înconjoară? Conectarea cu natura poate fi de hn real folos. Dacă te-ai simțit atras în multe direcții în acest an, în special în chestiuni legate de dragoste sau de relații, luna Septembrie se poate dovedi momentul perfect pentru a încetini lucrurile și pentru a descoperi ceea ce îți dorești cu adevărat.

An personal 3

Ești chemat să înveți cu adevărat cum să te exprimi și să-ți comunici gândurile și ideile într-un mod clar. Dacă a existat ceva apăsare în interiorul tău, sau ai avut parte de emoții pe care le-ai ținut captive, luna Septembrie reprezintă momentul perfect pentru a lucra la eliberarea lor. Poți încerca să faci meditații sau exerciții ce ajută la eliberarea energiei captive din zona chakrei gâtului. Energiile lunii Septembrie te vor sprijini cu adevărat să lași lucrurile să curgă și să te cureți de emoțiile ce nu-ți mai servesc.  Aceasta este, de asemenea, o lună extrem de creativă a cărei energie o poți folosi pentru a privi dincolo de ceea ce știai și pentru a ieși din zona de confort. Privește orice zonă provocatoare din viața ta și vezi cum poți folosi această energie creativă pentru a vedea lucrurile într-un mod nou.

An personal 4

Acesta este un an pentru a încheia unele aspecte ce țin de chestiuni legate de casă și de familie. Septembrie poate fi luna perfectă pentru a vindeca rănile vechi ale familiei sau pentru a crea niște limite sănătoase dacă simți că ești la dispoziția tuturor. Acesta este momentul să intri in contact cu emoțiile legate de familie, de copilărie sau de modul de viață. A învăța să iubești și să te conectezi cu copilul tău interior este, de asemenea, o mișcare de putere în această lună. Poate fi și un moment bun pentru a vă organiza mediul de acasă și pentru a crea un spațiu care să se simtă aliniat cu energia pe care doriți să o creați în viața voastră. Chiar și o simplă curațenie de toamnă poate face minuni pentru energia casei.

An personal 5

Multe dintre atitudinile sau credințele tale s-au schimbat în acest an și poate că ești încă în proces de a afla ce urmează. Septembrie este o lună extrem de creativă pentru tine și reprezintă momentul perfect să ieși din zona de confort și să acționezi diferit. De fapt, uneori, schimbarea rutinei sau identificarea unor modalități noi de a face lucrurile te poate inspira să înveți lucruri noi și să le vezi într-o lumină nouă. Percepția ta este sporită în această lună, așa că păstrează-ți mintea deschisă și vezi ce vine către tine. Meditația, jurnalul sau chiar activitățile creative ar fi benefice în această lună și te-ar ajuta să canalizezi constructiv orice tip de exces sau energie stagnantă. Septembrie poate aduce, de asemenea, o dragoste nouă în viața ta, așa că, dacă vrei să cunoști pe cineva, fii atent la persoanele interesante din jurul tău.

An personal 6

Acesta a fost un an de odihnă și întinerire pentru tine. Dacă au apărut probleme legate de bunăstarea ta, poate că este un semn că trebuie să încetinești și să îți reevaluezi  intențiile înainte de a merge mai departe. Chiar dacă există o mulțime de schimbări în jur, acesta este într-adevăr un moment bun pentru a reflecta și a te bucura de ceea ce ai în prezent în viața ta. Oferă-ți permisiunea de a sta pe bancheta din spate și doar bucură-te de fluxul și direcția vieții tale. Dacă au apărut provocări pentru tine anul acesta, nu te grăbi să tragi concluziile încă. Încearcă în schimb să te relaxezi și să încredințezi, deoarece lucrurile vor avea o modalitate de a se rezolva în timp. Septembrie este luna perfectă pentru a face lucruri pentru mintea, corpul și spiritul tău, cum ar fi practici de vindecare energetică, meditație sau yoga.

An personal 7

Acesta a fost un an plin de energie pentru tine și este posibil să fi fost foarte ocupat! Dacă dorești să faci progrese în carieră sau în legătură cu un proiect personal, Septembrie ar fi o lună grozavă pentru a-ți pune planurile în practică. Doar asigură-te că îți aloci timp pentru introspecție și pentru a te ocupa de nevoile tale interioare. Este posibil chiar să experimentezi o trezire spirituală în acest an, iar energia lunii Septembrie ar putea să evidențieze acest lucru pentru tine. S-ar putea să resimți o sensibilitate crescută, să ai vise premonitoriu sau chiar să ți se dezvolte intuiția. Sub această energie, mută-ți atenția din minte în inimă - nu știi niciodată ce înțelepciune poți dobândi accesând vocea inimii.

An personal 8

Acesta a fost un an foarte transformator pentru tine și este posibil să fi dobândit o nouă înțelegere în privința puterii și a capacităților tale. Este posibil să fi descoperit noi talente sau chiar să fi dobândit o perspectivă suplimentară asupra drumului pe care vrei să îl parcurgi. Septembrie este o lună minunată pentru a învăța lucruri noi și pentru a-ți cultiva puterea personală. Dacă ceva te-a deranjat, acesta este momentul perfect pentru a te ridica și pentru a te face auzit. O mare putere, atrage de la sine o mare responsabilitate, așa că s-ar putea chiar să descoperi că trebuie să începi să creezi granițe sau să-ți asumi responsabilitatea asupra propriei vieți  într-un mod cu totul nou. Septembrie este un moment bun pentru a-ți pune în ordine și finanțele.

An personal 9

Acesta a fost un an cu suișuri si coborâșuri pentru voi, așadar sunteți invitați să primiți cu deschidere noutatea în viața voastră, în același timp curățându-vă de vechile obiceiuri. Această dualitate a fost cel mai probabil confuză uneori și poate că nici măcar nu ești sigur de ceea ce urmează sau de ce anume funcționează pentru tine. Când simți că viața te trage în toate direcțiile, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să îți cauți liniștea și să ai încredere că vei fi condus în direcția corectă. În această lună, încearcă să renunți la control, la stres, la grijile legate de viitor și ancorează-te în momentul prezent. Păstrează-ți atenția pe Aici și Acum și concentrează-te doar pe a face pași mici înainte. Lucrurile vor fi mai clare în timp ce tu de bucuri in tihnă de călătoria ta aici.

Sursă articol: www.foreverconscious.com

-----   
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole