Saturn revine în mers direct în Pești, 4 Noiembrie 2023: E timpul să mergem mai departe

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 01 noiembrie 2023, 11019 vizualizari

Te simți de parcă abia îți revii după lecțiile importante de viață pe care le-ai avut în această vară? Ei bine, Saturn, planeta responsabilă, matură și uneori nemiloasă a retrogradat în Pești de pe la jumătatea lunii Iunie. Pe perioada retrogradului, cu toții am simțit nevoia de introspecție, ne-am gândit la locul nostru în lume și la toate responsabilitățile noastre.

Pe 4 Noiembrie 2023, Saturn își reia mersul direct în Pești si va sta acolo până în 2026.  Retrogradarea lui Saturn ne-a permis să privim în interior și să căutăm soluții pentru a ne îmbunătăți calitatea vieții.

Cu Saturn în mers direct vom avea un sentiment de reînnoire, cumva vom primi o a doua șansă în privința temelor cu care ne-am luptat vara și toamna aceasta. Saturn în Pești este despre cum ne poziționăm noi în lume, este despre empatie și compasiune.

Energia Peștilor este de natură intuitivă, visătoare și reflectivă. Fiind ultimul semn din zodiac, semnul Peștilor se concentrează atât asupra trecutului cât și asupra viitorului. Saturn, planeta responsabilității își va relua mersul direct în Pești și va adăuga un pic de substanță și direcție celor mai profunde dorințe ale noastre.

Cum va resimți fiecare semn zodiacal revenirea lui Saturn în mers direct în semnul Pești?

Revenirea lui Saturn în mers direct în Pești din 4 Noiembrie 2023 se va simți diferit pentru fiecare semn din zodiac.

Berbec

Ca semn de foc, retrogradul lui Saturn în Pești, s-ar putea să-ți fi dat o stare de sensibilitate crescută și o oarecare nevoie de distanțare. Cu Saturn în mers direct, vei simți o reconectare lentă și constantă cu tine însuți. Vei renunța la impulsivitate și te vei conecta mai mult cu interiorul.

Taur

Retrogradul lui Saturn în cea de-a 11-a casă a ta, dragă Taur, a pus presiune pe cercurile  tale sociale și pe obligațiile tale din punct de vedere social. În mers direct, Saturn îți va aminti de importanța încrederii și a așteptărilor în raport cu ceilalți. Acum este momentul să cauți prietenii și conexiuni noi, care să te inspire.

Gemeni

Revenirea lui Saturn în mers direct în Pești, din 4 Noiembrie, te-ar putea ajuta din punct de vedere profesional. Saturn  a adăugat presiune asupra carierei tale sau asupra obiectivelor pe termen lung în timpul acestui retrograd. Cu Saturn în mers direct vei avea claritate, stabilitate și scop în ceea ce privește munca ta. Fiind guvernat de Mercur, după 4 Noiembrie vei deveni flexibil, rapid și adaptabil. Dar Saturn îți cere să ai o intenție clară și să fii mai practic.

Rac

Retrogradarea lui Saturn, te-a forțat, probabil la o contemplare profundă, dragă Rac. Revenirea lui Saturn în mers direct va fi profund transformatoare pentru tine. Te va face să îți pui mai multe întrebări legate de existența ta, să te concentrezi pe tine și să te conectezi la esența ta. Concentrează-te pe filozofiile, credințele și cunoștințele tale personale, pe măsură ce Saturn revine în mers direct în această toamnă. Nu știi niciodată ce ai putea învăța despre tine!

Leu

Retrogradul lui Saturn în Pești a scos în evidență pentru tine, importanța stabilirii limitelor. Cu Saturn în mers direct, vei fi îndemnat să menții un echilibru între trasarea limitelor și compasiune în relațiile tale cu ceilalți. Reflectă asupra acestei teme și înțelege că Saturn în Pești îți poate cere să abordezi chiar și cele mai nerealiste așteptări în relațiile tale.

Fecioară

Responsabilitățile au sens pentru tine, dragă Fecioară. Cu toate acestea, Saturn se află în Pești, semnul aflat în opoziție cu tine. Acest lucru îți va arăta multe lucruri importante, în special în ceea ce privește visele și fanteziile create jurul relațiilor tale. Pe parcursul mersului retrograd al lui Saturn, este posibil să te fi gândit la toate modurile în care, caracterul tău practic, ți-a afectat relațiile de dragoste. Cu Saturn în mers direct vei avea o altă perspectivă în ceea ce privește conexiunile și relațiile tale de dragoste.

Balanță

Rutina și starea de bine au fost prioritățile tale în ultima perioadă? Saturn trece prin a-6-a casă, a sănătății, a nevoilor de zi cu zi și a atenției, forțându- te, probabil să te concentrezi asupra acestor aspecte. În timpul retrogradului lui Saturn, probabil ai experimentat o stare de îngrijorare în privința sănătății tale, însă nu ai acordat o atenție deosebită. Cu Saturn în mers direct, este recomandat să nu mai amâni chestiunile legate de sănătate.

Scorpion

Disciplina îți este adesea la îndemână, dragă Scorpion. Cu toate acestea, în timpul retrogradului lui Saturn s-ar putea să-ți fi înăbușit creativitatea și să te fi forțat la introspecție, mai ales în acele aspecte ce țin de creație și exprimare de sine. Cu Saturn în mers direct, vei simți o reîmprospătare a sentimentului de disciplină în viața ta. Acest tranzit îți poate oferi claritate și entuziasm în privința eforturilor tale creative, în proiectele în care ai pus pasiune și în profesia ta.

Săgetător

În timp ce libertatea personală este întotdeauna importantă pentru tine, viața ta de familie este posibil să fi fost subiectul principal al retrogradării lui Saturn în Pești. Tranzitând a-4-a casă, a fundațiilor, Saturn în mers direct te va întreba ce înseamnă pentru tine să stai pe loc câteva clipe. Acum este momentul să iei în considerare responsabilitățile tale fundamentale, în special în ceea ce privește casa și obligațiile  familiale.

Capricorn

Semnul tău a fost întotdeauna condus de Saturn. Dar, în timpul retrogradului lui Saturn s-ar putea să fi renunțat la pragmatismul tău caracteristic. Saturn în mers direct în Pești îți poate aduce mai multă claritate cu privire la modul în care comunici și le răspunzi celorlalți. Sensibilitatea și compasiunea vor fi elementele de care va trebui să ții cont în această perioadă. Amintește-ți că empatia este la fel de importantă ca și responsabilitatea!

Vărsător

Saturn a trecut recent prin Vărsător în timpul retrogradului său. Acest lucru te-a ajutat probabil să te simți în siguranță și confortabil, dragă Vărsător. Cu toate acestea, cu Saturn în mers direct în Pești, s-ar putea să simți ceva disconfort în ceea ce privește securitatea personală și sentimentul de bunăstare. Vei căuta stabilitatea și echilibrul în orice și vei fi nevoit să renunți la cinism. Simțul responsabilității va rămâne la fel de puternic în cazul tău, chiar dacă Saturn te părăsește!

Pești

Perioada lui Saturn retrograd ți-a creat o stare de agitație și te-a făcut mai conștient de lecțiile tale. Când marele profesor al zodiacului revine în mers direct în semnul tău, te vei concentra pe locul tău în lume, cu o forță plină de compasiune. Cu toate acestea, ești conștient că natura ta, de obicei visătoare și relaxată, nu te susține în a-ți manifesta forța îl lume. Cu Saturn în mers direct, vei fi forțat să te centrezi și să-ți susții punctul de vedere în fața celorlalți.

----
Tranzitul lui Saturn este unul dintre cele mai puternice, transformatoare și cu impact pe termen lung în viața noastră, în funcție de zona activată în harta fiecăruia și de alte elemente care se analizează. Astrul tranzitează în medie timp de doi ani și jumătate fiecare semn zodiacal, de aceea efectele nu sunt deloc neglijabile.

Comandă AICI analiza personalizată.

Sursă articol: www.a-z-animals.com 
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole