Ritualul inimii la Luna Plină în Leu (25 Ianuarie 2024)

Autor: AstroCafe.ro - luni, 22 ianuarie 2024, 2805 vizualizari

Luna Plină în Leu din 25 Ianuarie este prima Lună Plină din an și deține o vibrație puternică, ce ne va deschide inimile și ne va permite să ne concentrăm spre a aduce mai multă bucurie și creativitate în viețile noastre.

În timp ce energia Leului poate fi îndrăzneață și dramatică și ne ajută să țintim sus, către pasiunile noastre, în același timp, ne oferă și darul simplității. Simplitatea poate fi o caracteristică a semnului Leu și ne învață că nu trebuie să căutăm bucurie, pasiune și plăcere în lucrurile mărețe. În schimb, ne putem concentra asupra plăcerilor mici și simple ale vieții. Putem aduce bucurie și distracție în viețile noastre în fiecare zi, nefiind nevoie să facem ceva special pentru asta. 

Ritualul de Lună Plină în Leu are o notă de simplitate, este un ritual ușor de realizat, dar puternic, care ne ajută să ne expansionăm inimile. 

În ce constă ritualul de Lună Plină în Leu? 
Veți avea nevoie de următoarele: 
Instrument de curățare a aurei la alegere( tămâie, palosanto, salvie, bol tibetan)  
Meditația inimii( sunt mai multe variante pe youtube)  

Luați instrumentul de curățare a aurei ales și curățați-vă aura, începând cu vârful capului. Cuprindeți întreg corpul, până în picioare. Pe măsură ce vă curățați aura, rostiți următoarea mantra:

Mă curăț de sus până jos, îmi aliniez mintea, corpul și sufletul ca fiind un întreg. Îmi aprind flacăra interioară ce radiază bucurie, iubire, pace și prosperitate. Sunt recunoscător/recunoscătoare pentru corpul meu. Sunt recunoscător/recunoscătoare pentru această viață. Sunt curat/curată. Aura mea este lumină. Flacăra mea interioară strălucește puternic.

Acum, folosind același instrument de curățare a aurei, începeți de la ușa din față a casei, intrând în fiecare cameră. Asigurați-vă că aveți o fereastră deschisă, astfel încât, orice energie negativă să poată ieși. Pentru cele mai bune rezultate, asigurați-vă că toate ușile din casa dvs., inclusiv ușile dulapului, sunt deschise. În timp ce vă curățați spațiul în care locuiți rostiți următoarea mantră: 

Curăț acest spațiu cu lumină și energie iubitoare. Acum eliberez orice energie care nu este aliniată cu binele meu cel mai înalt. Doar pacea locuiește aici. Doar dragostea locuiește aici. Numai ceea ce este bun pentru sufletul meu vibrează aici. Spațiul meu este curățat. Spațiul meu este liber. Spațiul meu radiază pace.

Acum, așezați-vă într-o poziție confortabilă și ascultați meditația inimii. Aceasta este o meditație activă care vă ajută să vă deschideți centrul inimii. Vă permite să conțineți energia vindecătoare și iubitoare a Lunii Pline în Leu. Fiți atenți pe toate senzațiile din corp iar după finalizarea meditației, notați-vă într-un jurnal toate stările pe care le-ați experimentat. 

Odată ce ați terminat de scris, recitiți cu atenție și extrageți mesajele importante pe care vi le transmite prima Lună Plină din acest an. 

Lună Plină fericită!

Sursă articol: www.foreverconscious.com 
-----   
🌐 Facebook 🌐 Instagram 

 Astro Shop

Cele mai noi articole