Ritual de manifestare la Luna Nouă în Capricorn (11 Ianuarie 2024)

Autor: AstroCafe.ro - luni, 08 ianuarie 2024, 2121 vizualizari

Luna Nouă din Capricorn de pe 11 Ianuarie dă startul unui nou ciclu lunar. În preajma Lunii Noi este bine să vă stabiliți intențiile și să vă gândiți la ceea ce vă doriți să manifestați în lunile următoare.

Fenomenul de Lună Nouă în Capricorn reprezintă momentul potrivit pentru a ne angaja în scopuri pe termen lung și pentru a ne gândi la pașii practici de acțiune pe care îi putem face pentru a ne transforma visele în realitate.

Ce ai vrea să manifești în 2024?

Este o întrebare puternică și angajamentul pe care ni-l asumăm în privința manifestării va fi susținut de Luna Nouă în Capricorn.

Aveți mai jos un Ritual de Lună Nouă în Capricorn care să vă ghideze.

Veți avea nevoie de următoarele:

Instrument de curățare energetică la alegere (de exemplu, clopoței, tămâie, palosanto, bețișoare de plante)

Meditație de reîncărcare cu energie 
O lumânare (de preferință albă) 
3 bănuți sau alte monede mici 
3 frunze (puteți folosi frunze din grădină, frunze de dafin sau frunze de mentă) 
3 bucăți de mici de hârtie 
Pix sau stilou 

Direcții:

Începeți prin a vă curăța aura și împrejurimile folosind instrumentul de curățare ales. Pe măsură ce vă curățați aura, rostiți următoarea mantră sau rostiți o mantra personală de curățare:

"Mă curăț de sus până jos. Eliberez energia anului trecut. Mă deschid pentru a primi. Multe binecuvântări vin acum în calea mea. Sunt una cu mine însumi. Sunt una cu Universul. Mulțumesc. Mulțumesc. Mulțumesc."

Pe măsură ce vă curățați casa, spuneți următoarea mantră, sau propria mantră de curățare pentru spațiu:

Eu curăț acest spațiu. Îmi curăț casa. Îl umplu cu multă dragoste, bucurie și fericire. Casa mea este în siguranță. Casa mea este protejată. Casa mea este curățată. Lumina umple camera. Lumina umple acest spațiu. Doar dragostea locuiește aici.

Aprindeți lumânarea și puneți monedele, hârtia și frunzele în fața ei aliniate.

Așezați-vă într-o poziție confortabilă și începeți meditația de reîncărcare cu energie(găsiți mai multe variante pe youtube).

Odată ce ați încheiat meditația, luați instrumentul de scris(pix sau stilou) și notați toate acele aspecte în care vă luați angajamentul în privința carierei, si a rutinei zilnice. Îndoiți hârtia pe care ați scrie și puneți-o deasupra uneia dintre frunze.

Acum, luați următoarea bucată de hârtie și scrieți angajamentele pe care vi le luați în privința relațiilor voastre. După ce ați terminat de scris, îndoiți hârtia și puneți-o deasupra celei de-a doua foi.

Pe a treia bucată de hârtie, notați ce angajamente vă luați în privința sănătății corpului, a evoluției spirituale și a bunăstării interioare. Îndoiți această hârtie și puneți-o deasupra ultimei frunze.

Luați prima frunză cu bucata de hârtie pe care v-ați scris angajamentele legate de carieră și puneți o monedă peste ea.

Pentru a înțelege exact ce aveți de făcut, ar trebui să aveți un mic teanc cu frunza pusă jos, hârtia la mijloc și moneda deasupra. Îndoiți frunza în așa fel încât să acopere cât mai mult din hârtie și monedă. Țineți acest mic pachețel cu ambele mâini și rostiți următoarea mantră:

"Sunt gata să-mi asum responsabilitatea (inserează aici tot ceea ce ai scris legat de carieră). Pe măsură ce îmi iau acest angajament, încrederea, puterea și înțelepciunea de care am nevoie pentru a-l îndeplini își găsesc loc  în ființa mea. Cer să rămân deschis/ă la soluțiile, pașii următori și acțiunile necesare pentru a consolida acest angajament în viața mea. Cer să fiu blând/ă cu mine însumi/însămi în acest proces.

După ce ai rostit mantra, inspiră adânc și expiră în pachețelul făcut din frunză, hârtie și monedă. Imaginează-ți că expiri energia potrivită, astfel încât ceea ce ai cerut să se poată manifesta în viața ta. După ce ai făcut acest lucru, pune pachetul în lateral.

Acum, ia următorul pachet cu frunza, hârtia pe care ai scris ce-ți dorești să manifești în privința relațiilor și moneda, îndoind frunza cât mai mult posibil. Ținând pachetul în mâini, rostește următoarele afirmații:

"Sunt gata să mă angajez să (inserează aici ceea ce ai scris pe hârtie). Pe măsură ce îmi iau acest angajament, încrederea, puterea și înțelepciunea de care am nevoie pentru a-l îndeplini se își găsesc loc în ființa mea. Cer să rămân deschis/ă la soluțiile, pașii următori și acțiunile necesare pentru a consolida acest angajament în viața mea. Cer să fiu blând/ă cu mine însumi/însămi în acest proces.”

După ce ai rostit această mantră, inspiră adânc și expiră din nou spre cel de-al doilea  pachet. Așează-l în lateral lângă primul.

Ia ultimul pachet format din frunză, hârtia pe care ai scris intențiile și angajamentele legate de sănătate, evoluție spirituală și bunăstare și repetă procesul.

“Sunt gata să mă angajez să (inserează aici ceea ce ai scris pe hârtie). Pe măsură ce îmi iau acest angajament, încrederea, puterea și înțelepciunea de care am nevoie pentru a-l îndeplini se își găsesc loc în ființa mea. Cer să rămân deschis/ă la soluțiile, pașii următori și acțiunile necesare pentru a consolida acest angajament în viața mea. Cer să fiu blând/ă cu mine însumi/însămi în acest proces.”

Suflă peste pachet și așează-l alături de celelalte.

Inspiră și expiră de trei ori profund pentru  la-ți liniști mintea și pentru a te recentra. Pune-ți mâinile împreună în poziție de rugăciune și mulțumește pentru toate binecuvântările pe care le-ai primit în acest an și Universului pentru că ți-a ascultat și ți-a îndeplinit dorințele. După ce ai terminat de făcut asta, stinge lumânarea.

Ia cele trei pachete făcute din frunze, hârtie și monede și îngroapă-le undeva în pământ. Este recomandat să nu treacă mai mult de 48 de ore de la ritual și până la momentul în care îngropi pachetele.

Lună Nouă fericită!

Sursă articol: www.foreverconscious.com 
-----  
🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole