Ritual de Lună Nouă în Fecioară

Autor: AstroCafe.ro - luni, 11 septembrie 2023, 4072 vizualizari

Luna Nouă din Fecioară din 15 Septembrie este ultima Lună Nouă înainte de Echinocțiul de Toamnă și ultima Lună Nouă de dinaintea sezonului eclipselor. Ne putem folosi de energia Lunii Noi pentru a ne gândi la obiectivele și intențiile noastre și la ceea ce dorim să cultivăm până la finalul anului 2023. 

Cerul cosmic din jurul Lunii Noi în Fecioară este unul destul de încărcat, cu șase planete în mișcare retrogradă. Energia aceasta ne poate face să ne simțim puțin instabili din punct de vedere emoțional.

Acest ritual de Lună Nouă este conceput să ne aducă liniște interioară permițându-ne în același timp să lucrăm cu energiile de manifestare oferite. După acest ritual, ar trebui să ne simțim încărcați și restaurați din punct de vedere energetic.

Ritualul ceaiului pentru Luna Nouă în Fecioară: 
Veți avea nevoie de următoarele:


Începeți ritualul cu o curățare a Aurei cu instrumentul ales. Pe măsură ce vă curățați corpul, puteți rosti următoarea mantră: 
Mă iubesc mai mult în fiecare zi. Lucrez să eliberez și să renunț la stres și la anxietate în fiecare zi. Astăzi, îmi susțin corpul curățând și eliberând tot ceea ce mă blochează, tot ceea ce îmi declanșează emoții, tot ceea ce mă ține în frică. Mă simt ușor/ușoară, mă simt deschis/deschisă. Știu că sunt iubire. Energia mea este protejată și clară. Mulțumesc. Mulțumesc. Mulțumesc."

Folosiți instrumentul de curățare a Aurei pentru a curăța casa și ingredientele pe care le veți folosi la ceai. În timp ce faceți acest lucru, nu ezitați să spuneți următoarea mantră: Ridic energia acestui spațiu, creând un spațiu ce conține dragoste, bucurie și recunoștință. Spațiul meu este înconjurat de dragoste și lumină. Aceste ingrediente sunt binecuvântate cu dragoste și lumină. Spațiul meu este curățat, spațiul meu este plin de energie și de abundentă. Mulțumesc. Mulțumesc. Mulțumesc."

Adunați toate ingredientele pentru ceai, inclusiv cana cu apă fierbinte. Luați unul dintre ingredientele alese și țineți-l în mâini. Dați ingredientului o intenție clară, orientată spre a vă susține starea de bine.

Poate fi orice intenție care va aduce mai multă pace, liniște și bucurie în viețile voastre. Puteți să vă declarați intenția cu voce tare sau pur și simplu să transmiteți în gând în timp ce țineți ingredientul în mână. Asigurați-vă că îi mulțumiți ingredientului pentru că vă păstrează intenția înainte de a-l pune în cana cu apă fierbinte.

Repetați acest proces pentru toate ingredientele rămase pentru ceai. Puteți să schimbați afirmația sau să lucrați cu aceeași.

Acoperiți ceaiul în timp ce îi permiteți să se infuzeze. În timp ce așteptați ca ceaiul să fie preparat, faceți Meditația Compasiunii. Această meditație este în acord cu energiile  Lunii Noi și sprijină compasiunea, vindecarea și schimbarea.

După meditație, luați câteva guri de ceai. Cu fiecare înghițitură din ceaiul preparat simțiți cum vă reîncărcați. Pe măsură ce beți din ceai, alegeți-vă o intenție pe care doriți să o manifestați până la finalul anului și alocați-vă 15-20 de minute pentru a scrie cât mai multe detalii despre intenția voastră.

Aveți câteva exemple care vă pot ajuta: 
“În următoarele patru luni, îmi doresc să cultiv...” 
“Focusul meu pentru a merge mai departe este…” 
“Viziunea mea pentru restul anului 2023 este...” 
“Pot crea mai multă ușurință prin...”

Odată ce ați terminat de scris, reflectați asupra tuturor informațiilor care au ieșit la suprafață din subconștient. Odată ce ați terminat de băut ceaiul, ritualul este încheiat!

Dacă este posibil, returnați toate ingredientele folosite la prepararea ceaiului înapoi la Mama Natură, îngropându-le în Pământ sau, pur și simplu vărsând o cantitate mică de ceai.

Lună Nouă binecuvântată!

Sursă articol:www.foreverconscious.com

----- 
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole