Pentru mai multa usurinta, bucurie, expresie exuberanta in viata ta, in aceasta perioada

Autor: AstroCafe.ro - marti, 05 august 2014, 7421 vizualizari
Pentru mai multa usurinta, bucurie, expresie exuberanta in viata ta, in aceasta perioada

Am pus o intrebare despre cum pot contribui mai multa usurinta, bucurie, expresie exuberanta in viata ta in aceasta perioada si, acest instrument a “strigat cel mai tare”.

Iata instrumentul:

Ce inventie folosesc pentru a crea supararea pe care o aleg? Tot ce fac sa creez acest lucru, distrug si decreez in totalitate! Right and wrong, good and bad, POC and POD , all 9, shorts, boys and beyonds.

Ruleaza acest proces (spune acest proces) de cate ori ai o suparare. Supararea poate fi legata de orice lucru din viata ta: nemultumire pe partener, pe viata, pe copil, pe familie, suparare legata de bani, problema de sanatate, suparare pe vreme, etc, lista e lunga, cat de lunga sunt si inventiile noastre…

Exemplu: esti suparat ca toata lumea este in vacanta si tu nu ai bani sa mergi unde ai vrea sa mergi, ruleaza acest proces.

Dupa ce il rulezi (il spui ) de cateva ori, observi ce se intampla cu supararea. Daca mai exista, rulezi procesul din nou, daca se accentueaza, rulezi procesul din nou. Daca a disparut, pune intrebarea: Ce altceva este posibil aici si inca nu am luat in considerare?

Sper ca te vei distra folosind acest instrument si sper ca vei observa repede cum  supararile nu sunt adevarate ci sunt lucruri pe care le inventezi. De ce le inventezi? Ca sa nu fii fericit. Interesanta alegere, nu?

Ce altceva este posibil sa alegi?

Pana data viitoare, Totul in viata vine la noi cu usurinta, bucurie si glorie!

Dr. Carleta Tiba Facilitator Certificat Access Consciousness

Carleta Tiba te asteapta pe Astrocafe.ro in fiecare marti. Informatii despre clasele pe care le sustine si multe altele, gasesti pe pagina sa: www.carletatiba.comAstro Shop

Cele mai noi articole