Mercur în Leu, 11 - 29 Iulie. Încredere și curaj în comunicare

Autor: Nicoleta Svârlefus - joi, 06 iulie 2023, 5924 vizualizari

În data de 11 Iulie, Mercur iese din subiectivul și emoționalul Rac și intră în Leu, eveniment ce va produce o schimbare de registru în ce privește comunicarea si gândirea.  

Pe perioada șederii lui Mercur în Rac, până în 11 Iulie, privirea noastră a fost îndreptată către interior, am fost mai emoționali, mai subiectivi în ceea ce privește interpretarea realității. Am fost tentați de cele mai multe ori să luăm lucrurile personal, să ne folosim mai mult de intuiție, să fim mai atenți la ceea ce ține de trecutul nostru și de originile noastre.  Ei bine, cu Mercur în Leu va trebui să ne așteptăm la o abordare diferită. Informațiile care vor veni către noi începând din 11 Iulie vor fi interpretate altfel. Mesajele pe care le transmitem sunt mult mai vocale, dăm dovadă de mai multă încredere în noi si suntem mai elocvenți în comunicare. Mercur în Leu ne oferă încredere în ceea ce gândim, în ceea ce spunem și în ideile noastre. 

Mercur în Leu aduce acea voce mult mai sonoră și mai încrezătoare. Devenim mai stăpâni pe noi înșine. Așadar, dacă avem ceva de comunicat sau de transmis în perioada 11 Iulie - 29 Iulie putem fi siguri că informația va ajunge acolo unde trebuie cu toată puterea. Mercur în Leu este și despre trasarea limitelor în comunicare, dar si despre strălucire și joacă. 

Nu vom mai accepta în jurul nostru persoane care ne plictisesc sau care nu au ceva relevant de transmis. Cât timp Mercur se află în Leu vom fi mai optimiști, mai jucăuși și mai senini. Cumva, Mercur în Leu ne dă o stare de confort legată de modul în care rezonăm cu exteriorul. Chiar dacă nu sunt toate lucrurile așezate așa cum ne-am dori în viețile noastre, Mercur în Leu aduce o notă optimistă în privința modului în care ne raportăm la exterior. 

Dacă pe perioada șederii lui Mercur în Rac ne-am luat inspirația din interior, cu Mercur în Leu devenim mai atenți la ceea ce este în afara noastră. Privind spre exterior devenim mai inspirați. Ceva sau cineva ne dă curaj, ne inspiră și ne oferă acele informații de care avem nevoie la momentul potrivit. Căpătam mai multă îndrăzneală în comunicare și în acțiune. Cu Mercur în Leu avem tendința de a ne ocupa de noi înșine și mai puțin de ceilalți. Cumva ne punem în centru și toată atenția este pe propria persoană. 

Recomandarea este să fim atenți la manifestarea superiorității si a aroganței,  pentru a nu genera tensiuni sau conflicte. Este foarte posibil ca în perioada 11 - 29 Iulie să apară tor felul de animozități. Trecerea lui Mercur  prin Leu conferă o anumită rigiditate în gândire, Leul  fiind un semn fix. Prin urmare, să ținem la propriile idei si păreri, dar nu până în pânzele albe si nu cu orice preț. 

Nicoleta Svârlefus
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe

-----
🌐 Facebook 🌐 Instagram

 


Astro Shop

Cele mai noi articole