MARTE în Fecioară, 29 iulie- 15 septembrie 2021. Curățenie generală în viață

Autor: Nicoleta Svârlefus - miercuri, 04 august 2021, 39330 vizualizari

Marte va tranzita semnul Fecioarei în perioada 29 iulie- 15 septembrie 2021. Suficient cât să ne punem viața în ordine, mai ales în zonele practice, concrete, în ce privește afacerile, locul de muncă, serviciile pe care le oferim. 

Dacă până acum ne-am concentrat pe ceea CE vrem, de acum, cu Marte în Fecioară, ne concentrăm pe CUM facem să obținem rezultatele dorite. 

Marte  este focul, pasiunea, inițiativa, voința, curajul dar și războinicul. Fecioara este disciplina, serviciul, dăruirea, atenția la detalii, profesionalismul, simțul practic, organizarea, hărnicia. Marte stabilește CE, iar Fecioara, CUM. Cu alte cuvinte, e timpul să punem în practică ceea ce dorim să realizăm, însă e indicat să o facem pas cu pas, din aproape în aproape, cu răbdare și atenție. 

Să-i dăm Fecioarei ce-i al Fecioarei

Adică... hărnicia și acuratețea în tot ce ne propunem să facem. Ba chiar și în ce privește lucrurile pe care le-am lăsat de izbeliște, le-am amânat sau le-am abordat superficial. Acum a sosit vremea curățeniei generale. Ne ocupăm de dulapuri, de cămară, pod sau alte colțuri în care am înghesuit tot felul de obiecte care s-au prăfuit. Ordonăm, triem, păstrăm ce e folositor, restul dăruim, reciclăm sau aruncăm. La propriu și la figurat. Creăm spațiu sănătos, ordonăm, aerisim. Sunt zone în viața noastră care nu au mai fost asanate de mult. Acum e timpul să o facem. Punem mare preț pe sănătate, puritate, curățenie. 

Acum, detaliile fac diferența. De aceea, nu mai e de ajuns să privim imaginea de ansamblu, ci și detaliile care o compun. Totuși, să ne amintim din când în când să facem un pas înapoi, pentru a vedea întregul tablou, altfel riscăm să ne pierdem în amănunte, nu întotdeauna semnificative.

Simțul critic se ascute, devenim mai serioși, riguroși, mai ales când vine vorba de muncă și afaceri. Probabil că foarte mulți oameni vor face schimbări semnificative în zona muncii, mai ales că li se revelează o serie de detalii pe care le-au scăpat din vedere până acum. În același timp, suntem capabili să scoatem la iveală acea latura care vrea să fie în serviciul oamenilor, și găsim și o cale prin care să facem asta. Sănătatea și nutriția revin în prim plan, fiind posibil ca mulți oameni să-și schimbe dieta în această perioada,  optând pentru un stil alimentar mai sănătos, ușor, natural, bogat în vegetale. 

Vindecarea sub toate aspectele ne preocupă mai mult acum. Fie că vorbim de vindecare emoțională și spirituală sau de vindecare fizică, acum aflăm care sunt mijloacele adecvate pentru noi, în acest sens.

La nivel macro, subiecte care vizează sănătatea revin insistent în prim plan și vor naște discuții aprinse, dar și schimbări majore în conștiința colectivă. 

Iată care sunt zonele de viață influențate cu precădere în cazul fiecărui semn zodiacal:

Berbec: loc de muncă, relații de serviciu, sănătate, rutină zilnică

Taur: relație sentimentală, copii, creativitate, iubire

Gemeni: suflet, casă, familie, avere, trecut

Rac: comunicare, deplasări, relații cu fatii/surorile/vecinii, mediul ambiant

Leu: bani, resurse materiale, stimă de sine, abilități

Fecioara: personalitate, imagine de sine, inițiativa, alegeri, mod de acțiune

Balanță: intimitate, consecințe ale alegerilor trecute, izolare, subconștient

Scorpion: prieteni, aliați, proiecte, aspirații

Săgetător: carieră, renume, prestigiu, notorietate

Capricorn: viziune, studii înalte, evoluție, străinătate

Vărsător: productivitatea relațiilor, resursele altora, secrete

Pești: parteneriate, colaborări, imagine

 

Spor și ușurință, tuturor!Astro Shop

Cele mai noi articole