MARTE in harta natala (video)

Marte in harta natala. Astro-coaching cu Nicoleta Svarlefus (inregistrare webinar)

279.00 lei
adauga in cos
Despre plata si livrare

Descriere produs

Marte in harta natala. Astro-coaching cu Nicoleta Svarlefus (inregistrare webinar)
 
Cum participi tu la creatia vietii? Ce forma ia energia ta masculina? Ce vrei? Care sunt dorintele tale si in ce masura tii cont de ele? Ce te anima, cum iti folosesti energia si curajul? Cum actionezi? De ce fel de scopuri ai nevoie pentru a fi viu, activ, apt de eroism? Cum iti exprimi (reprimi) furia?
Iata cateva intrebari la care Marte in harta natala ne poate raspunde. Intelegand natura lui Marte, calitatile acestei energii, invatam cum sa exprimam constructiv razboinicul interior, cum sa ne ascultam dorintele si sa contribuim activ la creatia vietii. Capatam mai multa claritate in privinta a ceea ce generam prin alegerile si actiunile noastre.
 
Desfasurare:
Marte- semnificatie astrologica. Sa facem cunostinta cu aceasta energie!
Marte in zodii (case).
 
Daca nu stii in ce semn si casa se afla Marte in harta ta, te rog solicita aceasta informatie odata cu plasarea comenzii.
 
 
De ce Astro-Coaching?
Informatiile astrologice sunt transmise folosind un limbaj usor de inteles chiar si de cei care nu au niciun fel de cunostinte de astrologie.
Scopul este (re)cunoasterea, intelegerea si folosirea unei forme de energie prezenta in harta natala, integrarea acesteia in mod practic in viata, cunoasterea de sine folosindu-ne de harta pe care ne-am ales-o cand am venit aici, pe pamant, in aceasta existenta.
Obtinerea si folosirea unor instrumente valoroase de lucru cu sine, adaptate hartii natale (lucram cu harta in fata).
Informatiile din zona astrologiei sunt un context in care fiecare participant sa-si proceseze sentimentele, sa-si inteleaga alegerile, sa descopere posibilitati noi de a-si explora si folosi potentialul, sa-si imbunatateasca imaginea de sine prin intelegerea, acceptarea si folosirea individualitatii si unicitatii sale cat mai eficient si constient.
 
Dupa ce plasezi comanda si efectuezi plata, vei primi pe email linkurile de acces ale materialelor video urcate pe Youtube (linkuri private). 
 
 
Materialul (aprox. 4h) are doua parti:
Partea I: semnificatie astrologica generala a lui MARTE 
Partea a II-a: Marte in semne 

Completati formularul, apoi adaugati in cos:

279.00 lei
termenii si conditiile
politicii de protectie a datelor cu caracter personal
marte, astrologie, astrocoaching, svarlefus, harta natala

Astro Shop