Luna Nouă în tAUR, 26 aprilie 2017. RODul fiecăruia depinde de convingerile și viziunea sa

Autor: Nicoleta Svârlefus - marti, 25 aprilie 2017, 68654 vizualizari

Luna nouă în Taur, din 26 aprilie ora 15:16,  este o invitație la încredere. La revendicarea puterii de a ne crea viața în abundență și belșug, folosindu-ne cu grație de talentele și darurile noastre. Este o invitație la a construi cu mai multă determinare și chiar cu încăpătânare, ceea ce cu adevărat avem nevoie, ne dorim, suntem dispuși să primim în viața asta.
Nu asta face Taurul? Lucrează cu tenacitatea și încăpățânarea de care numai el este capabil, la împlinirea scopurilor sale. El cultivă. Crește. Dezvoltă. Rodește. Fară încetare. Este inepuizabil.

Aceasta este invitația pentru noi, astazi și în următoarele 28 de zile: să mobilizăm din interior acele întenții curate, să descoperim ce ne face să ne simțim bine și împliniți cu adevărat. Apoi să însuflețim tot ceea ce vrem, tot ceea ce suntem și n-am știut. Să dăm viață talentelor noastre și resurselor interioare care, puse la treabă, pot crea abundența și bună-starea pe care le-am așteptat din exterior atâta vreme și n-au venit.

Luna nouă în Taur, în casa a IX-a, cu Ascendent în Fecioară și aflată sub influența a 4 planete retrograde (Mercur, Jupiter, Saturn, Pluto)... e un apel de trezire, un îndemn de a ne vedea pe noi sursa experiențelor noastre, inclusiv a banilor, relațiilor și sănătății noastre.

"Orice crezi, ai dreptate"- spune această Luna nouă în Taur. Dacă tu crezi că nu depinde de tine, nici nu va depinde. Dacă tu crezi că banii sunt insuficienți și nu sunt destui în lume, ai dreptate. Dacă tu crezi că banii trebuie să vină la tine, doar când îi meriți și când muncești din greu, ei bine, ai dreptate.

Planetele retrograde ne ajută să vedem ce convingeri ne sunt dăunătoare, mai ales în ce privește realitatea financiară pe care o (re)creăm, relațiile, partenriatele, proiectele noastre cele mai dragi. Ne ajută să vedem unde am greșit în trecut și ce am putea schimba acum, ce am putea alege diferit.

Ei bine, această Luna nouă, împreună cu planetele retrograde cu care cooperează, ne sprijină să vedem toate aceste zone firave din fundația pe care am încercat să ne construim viața. Și să le intărim.
Cum? De exemplu, iubind ceea ce este viața noastră. Iubindu-ne mai mult pe noi, îngrijindu-ne mai mult de bunăstarea și bucuria noastră. Fiind blânzi cu noi și cu toti oamenii, iertând, fiind generoși și lăsând viața să curgă mai lin. Iubind pământul acesta care ne oferă absolut tot ce avem nevoie și ce visăm să experimentăm. Onorând viața și întreaga Creație așa cum este... perfectă.

Venus este stăpâna acestei Luni Noi. Si se află în Pești. În exaltare, invitându-ne la blândețe, iubire, vindecare a relațiilor. Totuși tristă că e pusă la colț de Saturn, care îi cere socoteală legat de principii încălcate sau de relații în care tindem să tăiem prea ușor din noi. 

Luna nouă în Taur este și despre dragoste. Despre a iubi generos. Despre a înțelege ce vrem, pe cine iubim și ce adaugă asta vieții noastre. Sau ne face conștienți despre cum iubim. Și ne arată că, dacă iubirea lipsește în viața noastră, adică o percepem astfel, atunci poate că e cazul să ne iubim mai mult. Si să dăruim mai mult. Să fim mai generoși cu iubirea, să nu o mai cuantificăm. Astfel o creștem, o dezvoltăm...

Este și despre bani, nu atât despre numarul lor, cât despre ce înseamnă ei pentru noi. Ce valoare au, ce valoare la dăm, ce loc ocupă în prioritățile noastre, ce credem despre ei, cât de vitali i-am făcut să fie, cum îi primim, cum îi dăm... cât de ușor sau greu...

Una peste alta, această Lună nouă deschide o Lume interioară bogată și plină de resurse. Este o întoarcere la noi înșine. Un apel de trezire, o posibilitate de vindecare...
Venus ne spune ca putem vindeca și construi sănătos și prosper, acum, prin IUBIRE. Dacă ne iubim și ne dăm o șansă, dacă suntem mai blânzi, generoși, calzi, buni... ne ajutăm propriile creații să crească și relatiile să înflorească. Dacă reușim să privim și banii cu dragoste, ca și cum ei sunt doar energie în final, iar energia asta suntem noi, atunci va fi mult mai ușor să-i lăsăm să curgă în viața noastră și să-i folosim cu ușurință pentru orice avem nevoie și dorim să creăm.
Dacă ne iubim proiectele, ideile, talentele... Dacă ne uităm mai atent la tot ce putem iubi... sporim binecuvântările pentru noi și pentru întreaga lume.

O Lună nouă binecuvântată, inspirată și îmbelșugată, tuturor! Fie primit!

Astro Shop

Cele mai noi articole