În căutarea unor răspunsuri: Luna Plină în Gemeni, 27 Noiembrie 2023 

Autor: Nicoleta Svârlefus - miercuri, 22 noiembrie 2023, 7381 vizualizari

Pe 27 Noiembrie are loc aspectul de Lună Plină în Gemeni, care va încheia șirul de evenimente din luna Noiembrie și are darul de a completa și încununa acțiunile noastre de până acum. Culegem roadele unor semințe plantate cu câteva săptămâni în urmă.

Luna Plină reprezintă completarea, fructificarea și finalurile. Gemenii, al 3-lea semn zodiacal, reprezintă joaca, curiozitatea, comunicarea și maleabilitatea.

Fiind vorba despre Gemeni și fiind activată axa Gemeni - Săgetător ne putem aștepta la multă agitație, neliniște, tendința de a privi superficial lucrurile, în preajma zilei de 27 Noiembrie, dar și la niște răspunsuri și revelații venite atât din interiorul nostru cât și prin intermediul celorlalți. 

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024.

Pentru cei care reușesc să fie ceva mai prezenți, centrați și înainte în contact cu propriile emoții și nevoi, Luna Plină în Gemeni poate facilita accesul la informații valoroase, răspunsuri îndelung așteptate, conștientizări și revelații care mai de care.

Energia va fi greu de gestionat și e împrăștiată peste tot. Împământarea și centrarea vor fi o mare provocare dar sunt imperative, întrucât energia mutabilă este despre dexteritate și maleabilitate.

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024.

Sunt zile care ne ajută să integrăm ceea ce am simțit în ultimele săptămâni. La nivel mental vom înțelege, vom explica și vom povesti cu foarte mare ușurință ceea ce până acum nu am reușit. Totul e să găsim și persoanele potrivite care să ne asculte, întrucât toată lumea tinde mai mult să vorbească decât să asculte și există o anumită indisponibilitate de a-i vedea/auzi și pe ceilalți.

Parcă fiecare e concentrat doar la propriile adevăruri și idei și e dificil să facă loc și pentru alții în conversații.

Atenție la indiscreție și la erori de comunicare. E posibil să spunem/scriem cuvinte nepotrivite sau pe un ton nepotrivit, din grabă sau neglijență, ceea ce poate duce la conflicte.

E adevărat că luna Noiembrie a avut o energie foarte intensă care a adus tot soiul de transformări și de procese la nivel interior despre care ne-a fost greu să vorbim.

Schimbările produse în noi au fost la nivel profund, din acest motiv ne-a fost greu să punem in cuvinte trairile noastre. Insa acum reusim sa exprimam mai usor ceea ce avem de transmis. 

Suntem invitați să ne deschidem mintea și inima. Să pornim în căutarea entuziasmului și să accesăm latura jucăușă din noi. 

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024.

Nicoleta Svârlefus
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe

🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole