Frumusetea corpului... Ce altceva este posibil?

Autor: AstroCafe.ro - marti, 11 februarie 2014, 3608 vizualizari
Frumusetea corpului... Ce altceva este posibil?

Este frumusetea ceea ce credem noi ca este? Cum  am putea avea un corp in rezonanta cu cine suntem si cu ce ne dorim sa fim?

Frumusetea de cele mai multe ori implica o judecata. Judecam ce e frumos si ce e urat in functie de criterii de frumusete stabilite de societate sau, uneori, stabilite de noi. Fara sa ne dam seama, atunci cand ne uitam la o persoana, vedem mai intai judecatile pe care acea persoana le are despre corpul ei, si proiectiile si judecatile pe care le-au pus cei din jur asupra corpului acelei persoane.

Cat de des recunoastem noi acest lucru si cat de des reusim sa vedem dincolo de aceste filtre energetice?

Cum ar fi daca am putea elibera aceste filtre energetice si am putea  schimba infatisarea fizica?

Stiinta ne spune ca gandurile si emotiile noastre afecteaza forma celulelor si modul in care acestea functioneaza. Dr. Masaru Emoto a facut experimente pe apa aratand cum influenteza gandurile si emotiile noastre molecula de apa. In cazul in care nu ai aflat de aceste experimente, te invit sa le explorezi.

Ceea ce alegem sa gandim si modul in care raspundem emotional la evenimentele din viata noastra ne creeaza corpul si modul in care acesta arata si functioneaza. 

Emotiile, gandurile, punctele de vedere, judecatile  sunt solidificate pe fata noastra si in corpul nostru. Cei mai multi dintre oameni, cu cat inainteaza in varsta incep sa formeze concluzii si idei fixe despre cine sunt, despre viata, depre lume. Ducem astfel pe fata noastra si in corpul nostru intreaga istorie a ce am trait si rar ne trece prin minte ca nu e nevoie sa facem acest lucru sau ca altceva este posibil.

Si daca nu e nevoie sa mai “sechestram” nici o emotie, gand sau punct de vedere  pe fata noastra si in corpul nostru?

Si daca putem incepe sa eliberam toate aceste energii “inghetate” iar fata poate deveni din nou senina? Si daca avem posibilitatea sa eliberam judecatile pe care le-am pus asupra corpului nostru, si putem face acest lucru cu usurinta? Si daca avem metode de a  elibera densitatea pe care am creat-o prin importanta si seriozitatea pe care am acordat-o vietii si evenimentelor ei? Si daca in acest proces ne putem simti hraniti, conectati cu esenta noastra, intr- o stare de bine care ne inunda fiinta?

Si daca nu e nevoie sa mai apelam la botox sau la alte metode invazive pentru a ne schimba infatisarea corpului si sanatatea lui?

Esti tu dispus sa eliberezi amprentele varstei din corpul si de pe fata ta?

Ce ai stiut intotdeauna ca este posibil legat de frumusete si nu ai stiut cum sa aceesezi?

Access Consciousness iti ofera aceste posibilitati...prin tehnicile: Access Bars si Access Facelift, cu usurinta totala.

Access Bars este o metoda prin care incepi sa eliberezi judecati, credinte, puncte de vedere legate de frumusete, de sanatate, de imbatranire, despre ce e posibil si ce nu e posibil pentru tine si corpul tau.

Access Facelift, o metoda energetica ca un balsam pentru corp si pentru fiinta, care, atunci cand este facut, elibereaza urmele imbatranirii de pe corpul si de pe fata ta!

Cum se poate si mai bine si mai usor de atat?

Te invit sa dai la o parte ceea ce ai decis ca esti si sa descoperi ceea ce esti cu adevarat. Te invit acum  sa lasi frumusetea care esti  sa straluceasca in lume!

Dr. Carleta TibaFacilitator Certificat Access Consciousness

Carleta Tiba te asteapta pe Astrocafe.ro in fiecare marti. Informatii despre clasele pe care le sustine si multe altele, gasesti pe pagina sa: www.carletatiba.wix.com

 

*Aboneaza-te la newsletter pentru a afla despre evenimentele si noutatile Astrocafe si/sau

creeaza-ti un cont de utilizator pentru a primi zilnic previziunile astrologice pentru zodia ta si noutatile. Multumim!

 Astro Shop

Cele mai noi articole