Femeia, creatorul unei lumi care nu a existat pana acum?

Autor: AstroCafe.ro - marti, 25 martie 2014, 4094 vizualizari
Femeia, creatorul unei lumi care nu a existat pana acum?

Te-ai gandit vreodata ca rolul tau ca femeie este mai mult decat acela de a aduce copii pe lume sau acela de a fi o mama buna sau o sotie buna? Te-ai gandit vreodata ca ai mult mai multe capacitati si mult mai multa potenta decat consideri ca ai sau decat ti s-a spus ca ai?

Dar daca, femeie fiind, rolul tau in lume aste acela de a crea un viitor care nu a mai existat pana acum, un viitor care include pe toata lumea, include pamantul si include tot ceea ce exista in el?

Daca te simti expansionata cand auzi despre aceasta posibilitate inseamna ca este adevar pentru tine.

Si daca tot ce ai stiut mereu ca este posibil sa creezi si sa vezi in lume este chiar posibil, indiferent de alegerile celor din jur? Dar daca acea lume care include grija pentru ceilalti, recunoastere a celorlalti, bucurie, usurinta, abundenta, posibilitati infinite este ceva ce poate fi creat pe aceasta planeta? Si daca tu esti una dintre femeile care vor crea aceasta realitate pe aceasta planeta?

Si daca totul este opusul a ce pare sa fie si nimic nu este opusul a ce pare sa fie?

Si daca toate “slabiciunile” tale sunt  calitati pe care le-ai folosit impotriva ta in loc sa le folosesti pentru tine? 

Cum ar fi viata ta daca ai alege diferit acum?

Cum ar fi lumea in care traim daca ai recunoaste si ai folosi toate abilitatile tale pentru a crea o lume diferita? Iti vine sa zambesti cand auzi aceste lucruri? Este posibil ca acesta sa fie “motivul” pentru care ai ales sa fii aici, acum pe planeta?

Ce stii tu legat de acest lucru?

Este acum timpul sa accesezi aceasta cunoastere?

Dr. Carleta TibaFacilitator Certificat Access Consciousness

Carleta Tiba te asteapta pe Astrocafe.ro in fiecare marti. Informatii despre clasele pe care le sustine si multe altele, gasesti pe pagina sa: www.carletatiba.wix.comAstro Shop

Cele mai noi articole