Ești parte dintr-un trib de putere al ființelor de lumină

Autor: AstroCafe.ro - luni, 27 februarie 2023, 2669 vizualizari

Există în acest moment, mai multe suflete trezite pe această Planetă, decât oricând altcândva. Ești unul dintre ele! Experimentăm frecvențe profunde ale energiei Pământului, care vibrează și pulsează prin și în interiorul Planetei chiar acum, la viteze mari și în volume mari. Acest lucru stârnește atât de multă intensitate în cadrul proceselor noastre interne și colective de Ascensiune, deoarece totul se accelerează acum.

Totul se datorează faptului că există un proces rapid de recalibrare care are loc în interiorul corpului vostru și în interiorul Planetei, acest proces, coincide și are loc simultan. Pentru sufletele aflate în Ascensiune, multe energii vechi, din vechile linii temporale dispar sau sunt scoase din corpurile energetice, ceea ce are un impact profund asupra corpului fizic.

Se poate crea o supraîncărcare în sistemul vostru, creând o senzație intensă de oală sub presiune înainte de marea lansare, acest lucru având loc în vârfuri graduale în ultima perioadă. Există zone de densitate în corpurile celulare și în nivelurile celulare care sunt eliberate din câmpurile voastre energetice, precum și din Planetă, acest proces împletindu-se într-un mod complex. Astfel se creează o nouă lumină de energie generată de procesul alchimic care se activează. Primim acces la noi sisteme de rețea care vin acum către noi și la care nu am avut acces înainte.

Mulți se confruntă cu traume și răni profunde care au fost evidențiate și amplificate, astfel încât să poată fi eliberate în sfârșit. Există o echilibrare la nivel de polarități interne, între masculin și feminin, echilibrare ce duce la o unificare. De fiecare dată când această stare de rezonanță se adâncește se produce o energie incredibil de puternică. Este revendicarea esenței Divine în corpul și în experiența umană.

Ne accesăm și ne ancorăm la lumina interioară, în timp ce navigăm prin multe straturi profunde, de descărcare, curățare și vindecare. Dragi suflete în Ascensiune, multe dintre voi sunteți profund conectate la munca voastră Conștientă interioară care se află mereu în evoluție. Fiecare pas pe care îl faci este incredibil de important, este un reper sacru pe calea care te duce către transformare și reprezintă o semnificație extrem de importantă în întruchiparea sufletului tăuTe schimbi fizic, mental și emoțional, ai putea experimenta senzații în jurul inimii, în zona gâtului și chiar tulburări în plexul solar. Încărcarea cu energie interioară, care a avut loc cu mai multe secole în urmă, se dezvăluie acum și creează spațiul pentru noile frecvențe superioare la care ai acces. Din această cauză, experimentezi o vindecare fizică rapidă și faci progrese semnificative.

Creșterea aceasta, dragi suflete, reprezintă o puternică perioadă de stăpânire a Sinelui pe pământ și cu toții ne îndreptăm pașii către un nivel de transformare colectivă accelerată. Și eliberările se produc în mod accelerat, însă la următoarele niveluri din evoluția voastră, acest lucru nu se va mai întâmpla în același ritm. Există chiar acum, mai multe suflete trezite pe această Planetă, decât oricând altcândva.

Ține minte că ești important, necesar și faci parte dintr-un trib de putere al ființelor de lumină.

sursa:  Raising Vibrations 

sursa foto: unsplash.comAstro Shop

Cele mai noi articole