Este frica reala?

Autor: AstroCafe.ro - marti, 06 mai 2014, 6015 vizualizari
Este frica reala?

Te-ai intrebat vreodata ce este frica? Ne surprindem de multe ori invocand aceste cuvinte: “Mi-e frica”. 

Dar ce este frica? 

Cum te comporti tu intr-o situatie de urgenta maxima? Te gandesti ca iti este frica sau uiti de frica si actionezi? 

In Access Consciousness frica este considerata a fi un implant si se poate curata foarte usor si repede. De multe ori acest implant ne impiedica sa alegem ceva sau ne impiedica sa alegem sa fim cine suntem cu adevarat. De fiecare data cand te aliniezi sau accepti un punct de vedere sau rezisti si reactionezi la un punct de vedere, devii implantat cu acel punct de vedere. 

“Mi-e frica sa zbor cu avionul”, “Mi-e frica de apa”, “Mi-e frica de intuneric”. Toate acestea sunt exemple de implanturi. Ele nu sunt adevarate si ele acopera posibilitatea de a alege sa zburam cu avionul, sa intram in apa sau sa stam pe intuneric si sa ne fie usor in aceste situatii. De multe ori folosim frica drept scuza pentru a nu fi ceva ce nu vrem sa fim sau pentru a nu face un lucru pe care nu vrem sa il facem.

Aceste implanturi de frica se pot elibera foarte repede prin procesari verbale care folosesc intrebari si, ceea ce parea imposibil poate deveni posibil imediat.

Iata unul din modurile in care poti folosi acest instrument in cazul in care te surprinzi cu gandul ca iti este frica de ceva. 

Exemplu: “Imi este frica sa calaresc”

Instrument: Toate implanturile de distragere de frica si tot ce este dedesubt si tot ce le mentine in existenta, distrug si decreez in totalitate. Right and wrong, good and bad, POC and POD, all 9, shorts, boys and beyonds. (Acest instrument este numit fraza de curatare Access si poti citi mai mult despre ea aici.)

Tot ce am facut sa creez frica ca fiind adevarata, tot ce am facut sa ma aliniez si sa accept ca frica este reala sau sa rezist si sa reactionez la punctul de vedere ca frica este reala,  distrug si decreez in totalitate acum! Right and wrong, good and bad, POC and POD, all 9, shorts, boys and beyonds.

Fa aceste curatari pe diferite situatii din viata ta unde ai decis ca iti este frica si vezi ce se intampla.

Alta posibilitate este sa ceri ca banda (bara) de implant sa ruleze dupa ce ai facut aceste curatari. Pornesti banda de implant cu comada: Banda de implant, porneste! (Mai mult despre Access Bars gasesti aici.) 

Ce alegeri ai avea disponibile daca nu ai mai functiona din implantul de distragere numit frica?

Dr. Carleta TibaFacilitator Certificat Access Consciousness

Carleta Tiba te asteapta pe Astrocafe.ro in fiecare marti. Informatii despre clasele pe care le sustine si multe altele, gasesti pe pagina sa: www.carletatiba.wix.comAstro Shop

Cele mai noi articole