E timpul pentru explorarea de noi teritorii! Soare în Săgetător (22 Noiembrie - 21 Decembrie 2023)

Autor: Nicoleta Svârlefus - vineri, 17 noiembrie 2023, 3058 vizualizari

În intervalul 22 Noiembrie - 21 Decembrie, Soarele se va afla în semnul optimist, entuziast și expansiv al Săgetătorului. Vom resimți mai intens nevoia de aventură și de explorare a unor teritorii noi în această perioadă. Lucrurile se văd dintr-o perspectivă optimistă, pozitivă și senină. În același timp, există și riscul de a idealiza, exagera sau a neglija detaliile care se află chiar sub nasul nostru, iar asta poate duce la alegeri nepotrivite. 

Cu Soarele în Săgetător, avem tendința si dorința de a testa noi experiențe, noi relații și noi posibilități de expansiune în viața noastră. Cu alte cuvinte, ni se întețește pofta de NOU. Și ar fi bine să dăm curs acestei deschideri pe care cu toții o putem avea în sezonul Săgetătorului, de a ne aventura în necunoscut și poate de a găsi un sens mai înalt al existenței. 

Oricărei idei ce ne încolțește în minte e de preferat să-i acordăm atenție, deoarece ne-ar putea ajuta să ne așezăm pe calea potrivită sau măcar să învățăm ceva nou. E timpul să dezvăluim latura noastra aventuroasă și să ne eliberăm de constrângeri. 

Dar... cu niște limite, totuși. Pentru că Saturn va veghea atent, trimițând avertismente din Pești, ca și cum ar vrea să se aigure că parcursul și alegerile noastre respecta niste reguli si sunt aliniate cu legile, lumești și universale deopotrivă. E nevoie de maturitate și responsabilitate, chiar și în mijlocul celei mai încântătoare oportunități, astfel încât să putem alege dintr-un loc de adult și nu de adolescent rebel. Adică, râdem, glumim, dar nu părăsim incinta. 

Săgetătorul iubeste libertatea, prin urmare, cu toții vom simți nevoia să ne implicăm în tot soiul de activități care ne permit să ne mișcăm și să ne manifestăm degajat, dar și să învățăm lucruri noi. N-ar fi rău să facem mai multă mișcare, să ne plimbăm mai mult, să planificăm călătorii, să începem un curs care ne lărgește perspectiva și ne ajută sa primim o viziune nouă despre noi și despre viață.

Începem să visăm din nou, să ne dorim să fim aliniați cu scopurile noastre, având mai multă încredere în propria capacitate de a ne manifesta intențiile.

Cu Soarele pe strada Săgetătorului putem învața lucruri noi și ne putem expansiona viața. E o perioadă excelentă pentru a aduce și mai multă conștiență, lumină și credință în interiorul nostru, de a ne recăpăta încrederea în abilitatile noastre de manifestare a ceea ce ne dorim să avem în viața noastră. 

----- 
Îți dorești să eliberezi tot ceea ce te împiedică să ai claritate, putere și curaj în recunoașterea și manifestarea intențiilor tale?

Vrei să rămâi pe calea sufletului tău și să păstrezi în interiorul tău un spațiu fertil, propice manifestării, dar și să creezi o hartă a intențiilor și visurilor tale, apoi să acționezi și să faci pași concreți urmărind această hartă? 

Apasă AICI pentru ghidare.

Nicoleta Svârlefus 
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe 

🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole