Dincolo de sistemele de credinte in A STI

Autor: AstroCafe.ro - marti, 22 aprilie 2014, 1295 vizualizari
Dincolo de sistemele de credinte in A STI

Sistemele de credinte sunt filtre prin care ne uitam la lume, sunt filtre prin care ne uitam la noi, sunt sisteme care determina alegerile pe care le facem. Ele sunt un fel de programe, sisteme de pilot automat din care cei mai multi dintre noi functionam. Sunt precum curentii din adancimile oceanului care dirijeaza miscarile apei. Fiecare dintre noi avem sute de mii sau chiar milioane de credinte care se cladesc una pe baza celeilalte. Exista credinte de genul “nu cred in mine” si credinta de genul “cred in mine”. Exista credinte de genul ”pot” si credinte de genul “nu pot”. Chiar daca ce creeaza fiecare din aceste credinte este diferit, in cele din urma ele sunt limitari si ele acopera cunoasterea adevarata a cine suntem si cine suntem capabili sa fim.  De multe ori sistemele de credinta pe care le avem sunt in conflict intre ele ceea ce creeaza  o stare continua de conflict interior.  Atunci cand dai drumul sistemelor de credinte poti avea constienta.  Alegem sisteme de credinte in locul constientei pentru a nu fi nevoiti sa fim prezenti in viata noastra si pentru a ne inchide constienta la ceea ce judecam ca nu ne place. E nevoie sa treci dincolo de sisteme de credinta pentru a percepe, a sti, a fi si a primi cu adevarat.

Sa iei fiecare credinta in parte si sa o demontezi poate fi o munca sisifica, chiar daca in multe cazuri ea poate aduce schimbari semnificative in viata cuiva. Deoarece multi dintre noi ne-am identificat cu aceste sisteme de credinte e posibil ca atunci cand incepem sa le eliberam sa nu mai avem “idei” despre cine suntem si acest lucru poate fi perceput ca un grad de libertate pe care nu toata lumea este dispusa sa il aleaga. Si totusi, acesta este spatiul in care incepem sa STIM cu adevarat. Acesta este spatiul in care incepem sa ne cunoastem cu adevarat si in care incepem sa ne identificam cu aceasta constiinta pura, pentru care orice este posibil si care poate fi orice alege sa fie. Aceasta constiinta pura care nu are raspunsuri dar care este o intrebare continua... identitatea noastra adevarata.

Access Bars este una din metodele cele mai dinamice, pe care eu personal am experimentat-o, care permite eliberarea rapida, cu usurinta, a sistemelor de credinta pe care le avem.  Atunci cand primesti o sedinta de Bars undele creierului incetinesc foarte mult, lucru ce permite eliberarea in profunzime a zeci de mii de credinte intr-o singura sedinta. Nu e nevoie sa stii ce anume eliberezi iar dupa o sedinta de bars poti avea mai multa claritate si insight legat de tine si de viata ta decat dupa ani de terapie conventionala. Dupa sedintele de Bars incepi sa devii mai prezent si incepi sa raspunzi vietii in loc sa reactionezi la viata si incepi sa realizezi din ce in ce mai mult ca ai alegere in orice situatie.

Alt instrument Access Consciousness care faciliteaza eliberarea sistemelor de credinte este fraza de curatare Access (despre care am mai vorbit in alte articole si pe care o gasesti pe www.carletatiba.com)

Daca vrei sa experimentezi Access Bars, te invit in Bucuresti, Miercuri, 23 Aprilie ora 7 pm la o prezentare practica cu aceasta tehnica. Mai multe informatii despre eveniment gasesti aici!

Mai multe informatii despre Access Bars gasesti aici: www.carletatiba.com

Dr. Carleta TibaFacilitator Certificat Access Consciousness

Carleta Tiba te asteapta pe Astrocafe.ro in fiecare marti. Informatii despre clasele pe care le sustine si multe altele, gasesti pe pagina sa: www.carletatiba.wix.comAstro Shop

Cele mai noi articole