Dincolo de Abuz

Autor: AstroCafe.ro - luni, 25 august 2014, 5794 vizualizari
Dincolo de Abuz

Fiecare dintre noi purtam in corpul si in constiinta noastra energia abuzului. Exista numeroase forme de abuz pe care le-am trait si pe care le-am blocat in corpul si constiinta noastra si pe baza carora, multi dintre noi  ne cream viata.

Exista abuz fizic pe care ceilalti il fac fata de noi sau pe care noi il facem corpului nostru. Atunci cand mancam ceva ce corpul nu vrea sa manance, aceasta poate fi o forma de abuz. Atunci cand nu ne intrebam corpul daca, ce si cat vrea sa manace acaesta este o forma de abuz. Atunci cand facem sporturi care ne chinuie corpul acesta este o forma de abuz. Atunci cand suntem judecati sau cand ne judecam corpul, acestea sunt forme de abuz. Atunci cand facem diete ciudate si chinuitoare, fara sa ne intrebam corpul daca le vrea, aceasta reprezinta o alta forma de abuz.

Exista apoi si abuzul mental pe care noi il facem asupra noastra si pe care ceilalti il fac asupra noastra. Critica, judecata, respingerea sunt forme de abuz. Atunci cand nu ne oferim ceea ce ne dorim in viata, aceasta este o alta forma de abuz. Atunci cand ceilalti nu ne permit sa fim ceea ce suntem sau cand noi nu ne permitem sa fim ceea ce suntem, aceasta este o forma de abuz.

Exista si abuz emotional pe care noi il facem asupra noastra sau pe care ceilalti il fac in ceea ce ne priveste. 

Exista abuzul monetar, atunci cand ne abuzam cu lipsa banilor sau cu faptul de a nu avea usurinta in ceea ce priveste banii.

Exista si abuz spiritual, prin care am fost dezimputerniciti de religii, culte, scoli, universitati, organizatii.

Exista abuz sexual atunci cand nu ne intrebam corpul cine este potrivit pentru noi sa avem sex cu si atunci cand sexul nu este ceva ce ne hraneste corpul si ne expansioneaza. 

Negiljenta este o forma de abuz, alcoolismul este o forma de abuz. Atunci cand suntem in preajma persoanelor care au forme de abuz in sistemul lor, acestea ne influenteaza si pe noi. 

Toate aceste forme de abuz la care ne-am supus sau am fost supusi exista in corpurile noastre si ne blocheaza sa avem usurinta totala cu corpul si de a avea alegere totala in viata. De multe ori nici macar nu suntem cognitiv constienti ca aceste forme de abuz sunt prezente si ca ne contureaza viata si alegerile. De multe ori continuam sa perpetuam abuzurile, de la cele mai evidente la cele mai subtile, asupra noastra si asupra celorlalti.

Este posibil sa traiesti o viata libera de abuz? Este posibili sa eliberezi complet aceasta energie din constiinta ta? Cum ar fi lumea daca nu am mai purta si nu am mai perpetua aceasta energie?

Primul pas este sa ne intrebam: 

Cum ma abuzez, pe mine si corpul meu?

Cum ii abuzez eu pe cei din jur? Care sunt formele evidente de abuz si care sunt formele subtile de abuz pe care le fac?  

Cum ar fi sa traiesc o viata libera de abuz?

Cum ar fi lumea daca as trai liber de abuz?

De ce ar fi nevoie pentru a elibera complet energia abuzului din viata mea?

Pentru cei interesati sa foloseasca instrumentele Access Consciousness pentru a elibera energia abuzului din viata lor, puteti gasi mai multe informatii aici:

http://www.carletatiba.com/#!access-consciousness/c1t44

Cum ar arata viata ta si lumea fara energia abuzului?

O viata "DINCOLO DE ABUZ" este o posibilitate care exista si pe care o poti alege!

Dr. Carleta Tiba Facilitator Certificat Access Consciousness

Carleta Tiba te asteapta pe Astrocafe.ro in fiecare marti. Informatii despre clasele pe care le sustine si multe altele, gasesti pe pagina sa: www.carletatiba.comAstro Shop

Cele mai noi articole