Cum va impacta tranzitul lui Jupiter în Gemeni (2024 - 2025) fiecare semn zodiacal?

Autor: AstroCafe.ro - marti, 11 iunie 2024, 4876 vizualizari

Jupiter va sta în Gemeni aproape un an, de pe 26 Mai 2024 până pe 10 Iunie 2025. Este pentru prima dată după 12 ani când Jupiter tranzitează Gemenii. 

În astrologie planeta Jupiter este asociată cu norocul și se crede că sporește efectele semnului sau ale casei în care se află. 

Apasă AICI pentru ANALIZA PERSONALIZATĂ A TRANZITULUI LUI JUPITER ÎN GEMENI (2024 - 2025)

Cât timp va sta în Gemeni, Jupiter va aduce lecții ce țin de comunicare și de relațiile de prietenie. Vom vedea oamenii așa cum sunt și vom evalua foarte clar persoanele pe care ne dorim să le păstrăm în viețile noastre. De asemenea, vom observa că informațiile pe care le primim pot fi sau nu, corecte. Precum Gemenii, s-ar putea să fim împrăștiați și destul de flexibili în multe privințe. 

E important să ne folosim de perioada cât Jupiter tranzitează Gemenii să spunem și să înțelegem propriul adevăr. Să-i permitem lui Jupiter să ne insufle cele mai de preț calități ale Gemenilor: bună dispoziția și flexibilitatea. 

Ce aduce trezitul lui Jupiter în Gemeni pentru fiecare zodie: 

Berbec 

Nu ai fost foarte activ din punct de vedere social în ultima perioadă, dar asta se schimbă. Te vei afla în centrul atenției și mulți oameni vor apela la tine pentru sfaturi. Vei putea să le oferi din înțelepciunea ta pentru că ești perceput ca fiind foarte informat, plin de resurse și demn de încredere. 

Apasă AICI pentru ANALIZA PERSONALIZATĂ A TRANZITULUI LUI JUPITER ÎN GEMENI (2024 - 2025)

Taur 

Finanțele tale vor fi vizate pe perioada lui Jupiter în Gemeni. Deși va fi dificil să faci economii, vei reuși să pui ceva bani deoparte pentru zile negre. Se recomandă să cheltuiești cu înțelepciune în următorul an. 

Gemeni 

Gândirea pozitivă te-ar putea face să crezi în ceilalți și în tine. Însă, este extrem de important să recunoști că nu toată lumea vine către tine cu cele mai bune intenții. Înțelegerea motivațiilor de care sunt mânați oamenii, îți va permite să te înconjori doar de aceia care îți sunt loiali și bineintenționați. 

Rac 

S-ar putea să te simți reticent în a împărtăși oamenilor secretele tale sau să te arăți lumii așa cum ești tu cu adevărat. Pentru tine, Jupiter în Gemeni va aduce mai multă discreție și chiar te poți transforma într-un confident pentru ceilalți. Este foarte important să păstrezi secretele altora pe perioada tranzitului lui Jupiter în Gemeni. 

Leu

Rețelele de socializare te pot propulsa pe perioada lui Jupiter în Gemeni. Așadar, se recomandă să-ți actualizezi constant conturile de pe rețelele de socializare și să creezi noi conexiuni. Nu știi niciodată unde poate duce o conversație, așa că, ai încredere în abilitățile tale de comunicare și folosește-le pentru a-ți îndeplini dorințele. 

Fecioară

Tranzitul lui Jupiter în Gemeni te susține în carieră. Este posibil să primești o promovare și să ai parte de multe aprecieri de la superiori. Vei fi un model pentru colegii tăi de muncă. Nu există sarcină de serviciu pe care să nu o poți îndeplini cu succes, așa că, așteaptă-te să devii angajatul anului. 

Apasă AICI pentru ANALIZA PERSONALIZATĂ A TRANZITULUI LUI JUPITER ÎN GEMENI (2024 - 2025)

Balanță

O aventură te poate conduce către perspective îndrăznețe ce țin de creație. Nu te limita stând pe loc. Întinde-ți aripile și zboară! Nu știi niciodată ce vei experimenta dacă alegi să rămâi în zona de confort.

Scorpion

Pentru tine, Jupiter în Gemeni aduce noroc. Dacă vei intra în posesia unor sume neașteptate de bani în următorul an, cere sfatul unor persoane de încredere care te-ar putea îndruma în privința investițiilor. Evită cheltuielile în exces!

 Săgetător

Relațiile sunt extrem de importante pentru tine. Asigură-te că faci alegerile cele mai potrivite în privința parteneriatelor și că nu te arunci cu capul înainte în felul tău impulsiv. Ai șansa de a întâlni persoana potrivită dacă ești atent.

Capricorn

Dorința de a da totul pentru ceilalți te poate pune în situația de a rata acele oportunități care țin de carieră. Însă nu vei fi foarte afectat de acest lucru, pentru că tu ești preocupat de acțiunile de binefacere, de chestiuni ce țin de umanitate și de a fi în slujba celorlalți. 

Apasă AICI pentru ANALIZA PERSONALIZATĂ A TRANZITULUI LUI JUPITER ÎN GEMENI (2024 - 2025)

Vărsător

Aspectul cel mai vizat în următorul an este cel legat de relațiile de prietenie. Va trebui să fii mai atent la grupul tău de prieteni și să-i tratezi cu respect pe cei de care îți pasă cu adevărat. Acest lucru nu numai că te va ajuta să ai parte de timp de calitate petrecut în compania prietenilor adevărați, te va ajuta să devii o figură respectată și apreciată în comunitatea din care faci parte. 

Pești  

În următorul ani vei fi preocupat de familie și de prieteni. Dacă ai copii, aceștia se vor bucura de toată atenția ta. Se recomandă să planifici întâlniri cu membrii familiei, în care să depănați amintiri și să creați altele noi. 

Sursă articol: www.today.comAstro Shop

Cele mai noi articole