Cum sa navighezi departe de persoanele negative

Autor: AstroCafe.ro - marti, 08 iulie 2014, 2596 vizualizari
Cum sa navighezi departe de persoanele negative

"Orice lucru pozitiv este mai bun decat gandirea negativa." - Elbert Hubbard

In mod regulat, interactionam cu tot felul de oameni - oameni fericiti, oameni furiosi, oameni care sunt frustrati si deprimati, oameni care sunt nemultumiti de ei insisi, viata lor si tot ceea ce li se intampla, oameni care ar putea trece prin perioade dificile, etc. Si indiferent cat de pozitivi am putea fi si de oricate ori am putea medita si am face tot posibilul pentru a ramane pozitivi, am putea intalni oameni cu o puternica energie negativa care vor reusi sa ne traga in jos si sa ne faca sa ne simtim la fel de storsi si extenuati precum sunt ei. Si cand aceasta se intampla, va trebui sa gasesti o cale de a naviga departe de toata aceasta negativitate si sa te asiguri ca nu lasi ca negativitatea lor sa devina a ta.

Iata 3 lucruri pe care le poti face pentru a te distanta de negativitate si sa continui a fi pozitiv, fericit si iubitor, asa cum te cunosti ca esti:

1. Nu lua nimic personal

"Nu lua nimic personal. Nimic din ceea ce fac altii nu este din cauza ta. Ceea ce spun si fac ceilalti este o proiectie a propriei lor realitati, a propriilor lor vise. Cand esti imun la opiniile si actiunile altora, nu vei mai fi victima unor suferinte inutile" - Miguel Ruiz

Tu si eu stim cat de furiosi devenim cand cineva, care are o zi proasta, proiecteaza toata furia si frustrarile catre noi. In loc de a ramane constient, in loc de a ramane in campul energie noastre, realizand ca unde sunt si ce spun sau fac ei nu are nici o legatura cu noi, noi o luam la modul personal.

Modul in care aceste persoane vorbesc, felul in care te trateaza, are putin sau nimic de-a face cu tine. Ti s-a intamplat vreodata sa ai o zi proasta si sa incepi sa te certi cu o multime de oameni, in special cu cei apropiati, gasindu-le defecte, devenind suparat de fiecare lucru marunt pe care l-au spus sau l-au facut? Este acelasi luru cu aceste persoane si, din pacate, doar cativa oameni stiu cum sa se elibereze de toata energia negativa, in timp ce altii nu au nici un indiciu. Ei aduna toata aceasta negativitate si frustrare in interiorul lor, si, in cele din urma, fac ca toate acestea sa fie ale lor. Toate acestea devin o parte din ei insisi, ceva care ii defineste. Asta e cine sunt ei acum, acesta e modul in care se vad pe ei insisi - furiosi, frustrati si persoane foarte negative.

2. Folositi-va de Scutul de Lumina

Ori de cate ori va confruntati cu o situatie negativa, ori de cate ori va aflati intr-un mediu ostil si ori de cate ori simtiti cum negativitatea este directionata catre voi, vizualizati o lumina alba stralucitoare care va inconjoara din cap pana in picioare. Acest scut de lumina va va proteja de toata negativitatea din jur, ajutandu-va sa va simtiti in siguranta si protejati.

Acesta este un truc bun pe care eu il folosesc foarte des. Ma face sa ma simt precum un Jedi :-).

"Vei cunoaste (binele de rau) atunci cand esti calm, in pace. Pasiv. Un Jedi foloseste Forta pentru cunoastere si aparare, niciodata pentru atac." - Yoda

3.Trimite-le iubire

"Iubirea completa alunga frica. Daca exista frica, atunci acolo nu este iubire completa." - ACIM

Un alt lucru pe care eu il fac ori de cate ori ma confrunt cu persoane sau situatii negative, este sa le trimit iubire pentru ceea ce ei sunt dincolo de toate acestea si in tacere le multumesc pentru toate lectiile pe care ei au venit sa mi le arate. In acest fel, va veti simti eliberati si veti deveni mult mai linistiti, fericiti si senini, iar comportamentul lor negativ nu o sa va mai deranjeze si nu o sa va mai afecteze, precum o faceau inainte.

"Ce este un om bun in afara de profesorul omului rau? Ce este un om rau in afara de treaba omului bun? Daca nu inteegi asta, te vei pierde, oricat de inteligent esti. Acesta este mare secret." - Lao Tzu, Tao Te Ching

Luminita Saviuc

www.consciouslifenews.com

*Imagine: zenyourden.files.wordpress.com

*Traducere: Cristina CiobanuAstro Shop

Cele mai noi articole