Cu curaj, înainte! Marte în Săgetător (24 Noiembrie 2023- 4 Ianuarie 2024)

Autor: Nicoleta Svârlefus - luni, 20 noiembrie 2023, 3051 vizualizari

Pe 24 Noiembrie, Marte părăsește Scorpionul și intră în Săgetător. Energia Săgetătorului începe să se intensifice odată cu acest tranzit, iar noi vom înainta în viață pe principiul "mai mult, mai departe". 

Marte în Săgetător acționează cu mult curaj și îndrăzneală și ne poate susține să trecem dincolo de granițe, dincolo de limite și de ceea ce cunoaștem în acest moment. Pe perioada tranzitului lui Marte în Săgetător, va fi extrem de prezent spiritul de aventură.

Ca și cum ni se aprind călcâiele și apare o dorință și o nevoie acută de a explora și de a testa și altceva.

Cu Marte în Săgetător, pur și simplu vrem să simțim din nou că trăim. Astfel că e posibil să fim mai activi, mai dinamici și mai dispuși să acționăm  spontan într-o anumită direcție, chiar dacă nu am analizat atent alternativele și riscurile. Vom fi tentați să încălcăm regulile și să facem fix ceea ce simțim într-un anumit moment. 

Apasă AICI pentru Horoscop personal 2024

Ne vom trezi dintr-o dată foarte curajoși și dispuși să îmbrățișăm toate revelațiile și conștientizările și să ne aruncăm de pe trambulină fără să ne gândim la riscuri. Energia Săgetătorului ne pune pe toți în mișcare și vom acționa în direcțiile pe care ni le dorim. Mintea noastră începe să accepte și alte posibilități mai îndrăznețe decât ne-am putut imagina până acum. 

Dar... 

Spațiul deschis de Săgetător este unul plin ochi de posibilități, așa că poate fi greu să facem alegeri, mai ales că toți tindem să ne luăm adevărurile în brațe și să luptăm pentru ele, chiar dacă uneori nu au nicio acoperire. Unde mai pui că aspectul tensionat cu Luna neagră din Fecioara (până pe 7 Decembrie) ne invită să ne întrebăm în ce măsură direcțiile și posibilitățile pe care le luăm în calcul acum sunt benefice, sănătoase, sustenabile, juste. 

În plus, toată lumea tinde să fie foarte vocală acum, suntem mai reactivi, ceea ce face ca armonia și echilibrul să fie greu de găsit și de păstrat.

În intervalul 24 Noiembrie 2023 - 4 Ianuarie 2024 există riscul să vorbim mai mult decât să facem și chiar să filosofăm într-una pe seama unor povești. Săgetătorul ne îndeamnă la distracție și ne distrage cumva atenția de la lucrurile care sunt prioritare pentru noi. Starea va fi una de “cap în nori”, ne vom apuca de mai multe lucruri odată și ne va fi dificil să le finalizăm sau să le aprofundăm.
 
Tendința fi aceea de a privi în ansamblu, trecând cu vederea detaliile. Iar asta ne poate costa scump. Și e necesar să fim dispuși ca, indiferent ce alegeri facem, să ne asumăm prețul acestora.

Cu Marte în Săgetător avem sentimentul că nimic nu ne mai stă în cale. După atâtea procese de așezare, integrare, conștientizare și înțelegere, știm care este drumul pe care ne dorim să mergem și nimic nu pare să ne mai împiedice.

Chiar dacă apar provocări și frâne, și vor apărea, avem mai multă energie și suficient optimism să găsim soluțiile optime și să mergem mai departe.

Avem acum nevoie de o cale prin care “să-i dăm inimii ce cere” și să ne aventurăm mai mult pe căile neștiute ale vieții, chiar dacă ne încearcă uneori un sentiment de teamă de necunoscut.

Apasă AICI pentru Horoscop personal 2024.

Nicoleta Svârlefus
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe 

🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole