Ceilalti te acuza pe tine de ceea ce fac ei

Autor: AstroCafe.ro - marti, 19 august 2014, 27245 vizualizari
Ceilalti te acuza pe tine de ceea ce fac ei

Te-ai surprins vreodata fiind furios cand esti acuzat de un anumit lucru? Ei bine, e posibil sa fi fost acuzat de ceva ce nu ai facut, dar ai stiut ca persoana care te acuza face acel lucru.

Furia, in aceasta situatie, este modul in care corpul ne spune ca suntem mintiti! In acest caz, furia este “justificata” si instrumentul pe care  sa il folosim este urmatorul: “Este o minciuna aici? Care este minciuna?

Si, alta intrebare este: “Ma acuza aceasta persoana de ceva ce face ea?”. Atunci cand vei pune intrebarea vei primi si informatia. Adevarul te elibereaza. Cand esti constient ca persoana te acuza de ceva ce face, in loc sa incepi sa te justifici, poti sa alegi altceva. Nici faptul de a confrunta persoana nu functioneaza. Nu e nevoie sa justifici, nu ajuta sa confrunti! 

Poti pune intrebarea “Ce altceva este posibil aici?” Ce pot fi sau ce pot face, pentru mai multa usurinta?

Acelasi lucru se aplica si pentru tine. Daca te surprinzi ca acuzi pe cineva de ceva intreaba-te : “Fac si eu acest lucru? Unde fac si eu acest lucru?”

Acest instrument “Ceilalti te acuza de ceea ce ei fac” iti ofera informatiile necesare pentru a sti cum functioneaza si ce fac cei din jurul tau. Ramane apoi alegerea legata de ce faci cu aceasta informatie.

Access Consciousness iti ofera instrumente practice pentru a avea constientizari si pentru a avea schimbari dinamice in orice arie a vietii tale. 

Cum ar fi daca viata nu ar mai trebui sa fie grea, cu suferinta, cu drama? Cum ar fi daca a venit timpul pentru o viata cu usurinta, bucurie si glorie? 

Ei bine, a venit! TIMPUL ESTE ACUM! 

Tu ce ALEGI?

Dr. Carleta Tiba Facilitator Certificat Access Consciousness

Carleta Tiba te asteapta pe Astrocafe.ro in fiecare marti. Informatii despre clasele pe care le sustine si multe altele, gasesti pe pagina sa: www.carletatiba.comAstro Shop

Cele mai noi articole