Ce inseamna SUCCESUL pentru tine?

Autor: AstroCafe.ro - marti, 03 iunie 2014, 4778 vizualizari
Ce inseamna SUCCESUL pentru tine?

In fiecare etapa a vietii noastre, succesul poate sa insemne ceva diferit. De multe ori, daca nu avem claritate despre ce inseamna succesul pentru noi, luam punctele de vedere ale celorlati despre succes si consideram ca reprezinta adevar si pentru noi.

Ce inseamna succesul pentru tine? 

Ce ai definit tu ca fiind un succes?

Ce ai definit tu ca esti sau ca ai face atunci cand ai succes?

Multi dintre noi decidem ca daca nu avem contul in banca suficient de mare nu avem succes. Sau, dimpotriva, multe persoane decid ca banii nu inseamna succes. Sau, daca am un partener sau o familie sunt un succes si daca nu am nu sunt un succes. Multe persoane au credinta ca nu vor putea fi un succes niciodata  sau, daca vor fi un succes, vor deveni nepasatori la cei din jur.

Cei mai multi dintre noi am mimat energia succesului de la cei din jurul nostru, de la familie, de la persoanele pe care le-am admirat. 

De fiecare data cand decidem ca nu suntem un succes sau cand ne judecam ca nu suntem un success, ce facem de fapt este sa ne invalidam. 

Intreaba-te: Cum as fi eu daca as fi de succes? Cum ar fi viata mea daca as fi un succes? 

Punctul de vedere iti creaza realitatea. Care sunt punctele tale de vedere legate de succes?

E foarte util, daca nu chiar vital, sa devii clar despre ce inseamna cu adevarat succes PENTRU TINE. E total in regula sa ai ceea ce vrei tu sa ai in viata. Daca asta inseamna bani multi,  partener compatibil, masina frumoasa, familie frumoasa, ocupatie care sa iti placa, sa fii un lider, sa calatoresti, sa contribui in lume, sa canti la pian, sa gradinaresti, e perfect in regula cu aceste lucruri. Fiecare dintre noi este unic. Care este unicitatea pe care o reprezinti tu in lume? Cum ar fi daca succes inseamna sa descoperi, sa recunosti si sa cresti aceasta unicitate?

Vrei sa eliberezi in totalitate toate deciziile cum ca ai fi un succes sau ca nu esti un succes? Multumesc. Right and wrong, good and bad, POD and POC, all 9, shorts, boys and beyonds.

Vrei sa eliberezi in totalitate toate modurile in care alegi sa te invalidezi in loc de a te valida pentru ceea ce faci sau pentru ceea ce esti? Right and wrong, good and bad, POD and POC, all 9, shorts, boys and beyonds.

Vrei sa distrugi si decreezi in totalitate toate definitiile si judecatile pe care le ai despre succes? Right and wrong, good and bad, POD and POC, all 9, shorts, boys and beyonds.

Cum ar fi daca nu este nimic in neregula cu tine? Cum ar fi daca deja esti un succes? Vrei tu sa recunosti acest lucru acum?

Ce energie, spatiu si constiinta poti fi pentru a recunoaste si a fi succesul care esti cu adevarat? Tot ce impiedica acest lucru sa apara, vrei sa distrugi si decreezi in totalitate? Right and wrong, good and bad, POD and POC, all 9, shorts, boys and beyonds.

“Right and wrong, good and bad, POD and POC, all 9, shorts, boys and beyonds” este fraza de curatare Access Consciousness. Mai multe informatii despre ea gasesti aici: http://www.carletatiba.com/#!fraza-de-curatare/c1olo

Ce alegeri ai avea disponibile daca ai recunoaste ca esti deja un succes?

Cum ar fi daca succesul nu este o destinatie ci este procesul de a trai?

Cum ar fi viata ta daca ai considera orice alegi sa faci un succes?

Dr. Carleta Tiba Facilitator Certificat Access Consciousness

Carleta Tiba te asteapta pe Astrocafe.ro in fiecare marti. Informatii despre clasele pe care le sustine si multe altele, gasesti pe pagina sa: www.carletatiba.comAstro Shop

Cele mai noi articole