Ce inseamna cuvantul NU pentru tine?

Autor: AstroCafe.ro - marti, 24 iunie 2014, 4270 vizualizari
Ce inseamna cuvantul NU pentru tine?

Te-ai gandit vreodata la faptul ca NU este doar un cuvant? De cate ori ai refuzat sa ceri ceva pentru ca ai vrut sa eviti un “Nu”?De cate ori ai luat un “NU” ca fiind adevarat si nu ai mers mai departe de acel cuvant?

Dar daca NU este doar un cuvant si nici macar nu este adevarat? 

Cand eram copii stiam cumva ca NU nu inseamna nimic si mergeam mai departe, cerand ceea ce doream pana obtineam. Cand cerem ceva de la cineva, noi  de fapt, cerem acel lucru Universului…nu conteaza cum va aduce ceea ce cerem sau de la cine.

Vrei sa incerci un exercitiu?

Pentru ziua de astazi, exerseaza cum este sa primesti un NU de la cineva…cere de la cei din jur lucruri pentru care crezi ca o sa primesti un NU.

De exemplu: intreaba-ti prietena:  “Vreii sa imi dai mie rochia ta preferata?” sau, “ Vrei sa ma inviti la restaurant si sa platesti pentru mine?”.…fii creativ cu ce poti cere de la cunoscuti sau necunoscuti, stiind ca sunt sanse sa primesti un NU.

Vrei sa iti exersezi muschii la a primi NU-uri cu usurinta si vrei sa nu te opresti in a continua sa ceri pana obtii ce ai vrut?

Cum ar fi daca nu ai mai lua Nu-ul ca fiind adevarat? Ce altceva ar fi posibil?

Dr. Carleta Tiba Facilitator Certificat Access Consciousness

Carleta Tiba te asteapta pe Astrocafe.ro in fiecare marti. Informatii despre clasele pe care le sustine si multe altele, gasesti pe pagina sa: www.carletatiba.comCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole