Ce inseamna banii pentru tine?

Autor: AstroCafe.ro - marti, 27 mai 2014, 5505 vizualizari
Ce inseamna banii pentru tine?

Multi dintre noi consideram banii ca fiind una din sursele principale de frustrare, fata de care nu pare sa avem control asa cum ne-am dori.

Punctele de vedere despre bani, emotiile si sentimentele pe care le avem atunci cand ne gandim la bani sunt cele care ne creeaza realitatea financiara.

De multe ori refuzam sa ne gandim la bani si punem un val de inconstienta si de orbire in acest sector al vietii noastre.

Ai putea sa observi acum, in acest moment, ce emotii si ganduri ai dupa ce ai citit aceste randuri. Acestea sunt parte din energiile care creeaza banii din viata ta.

Alt lucru pe care il facem uneori e sa cream fantezii legate de bani, asteptand ca acestia sa “pice din cer” sau cautand sa invatam un instrument sau o tehnica care, in mod miraculos, sa aduca toti banii pe care ii dorim.

Toti am trait probabil momente in care banii au venit cu usurinta, uneori in moduri neasteptate si surprinzatoare. Cum am putea avea mai mult din acea energie in viata noastra?

Avem tot felul de pareri despre ce suntem dispusi sa facem pentru bani, despre sursa din care acestia ar putea veni. Aceasta poate fi alta sursa de limitari pe care o punem in legatura cu banii.

Este posibil sa ai usurinta cu banii?
Este posibil sa generezi si sa creezi bani continuu, si sa te si bucuri atunci cand faci acest lucru?
Este posibil sa ai realitatea ta financiara, indiferent de ce se intampla in jurul tau?

Iata cateva idei despre cum sa incepi sa schimbi energia din jurul banilor:

Ce inseamna banii pentru mine? Tot ce creeaza acest lucru, distrug si decreez in totalitate! Right and wrong, good and bad, POD and POC, all 9, shorts, boys and beyonds.

Ce insemn eu pentru bani? Tot ce creeaza acest lucru, distrug si decreez in totalitate! Right and wrong, good and bad, POD and POC, all 9, shorts, boys and beyonds.

Ce puncte de vedere am despre bani? Toate acestea, distrug si decreez in totalitate. Right and wrong, good and bad, POD and POC, all 9, shorts, boys and beyonds.

Ce nu sunt dispus sa fac pentru bani?  Tot ce creeaza acest lucru, distrug si decreez in totalitate! Right and wrong, good and bad, POD and POC, all 9, shorts, boys and beyonds.

Ce nu sunt dispus sa fiu pentru a crea bani? Tot ce creeaza acest lucru, distrug si decreez in totalitate! Right and wrong, good and bad, POD and POC, all 9, shorts, boys and beyonds.

Tot ce am facut pentru a duplica realitatea celor din jurul meu in legatura cu banii, distrug si decreez in totalitate! Right and wrong, good and bad, POD and POC, all 9, shorts, boys and beyonds.

Joaca-te cu aceste instrumente si vezi ce se schimba!

Daca vrei sa explorezi mai mult despre cum iti creezi realitatea financiara si daca vrei sa devii mai constient despre cum creezi si cum sa creezi bani in viata ta, te invit la un workshop: BANII, Usurinta sau Suferinta? Cand? Joi, 12 Iunie, ora 5 pm-9 pm. Unde? In Bucuresti!

Mai multe detalii, in curand, pe www.carletatiba.com, pagina Evenimente.

Cum ar fi daca faptul de a avea bani este o alegere?

Dr. Carleta Tiba Facilitator Certificat Access Consciousness

Carleta Tiba te asteapta pe Astrocafe.ro in fiecare marti. Informatii despre clasele pe care le sustine si multe altele, gasesti pe pagina sa: www.carletatiba.comAstro Shop

Cele mai noi articole