Ce este vital pentru tine?

Autor: AstroCafe.ro - marti, 04 februarie 2014, 4279 vizualizari
Ce este vital pentru tine?

Te-ai intrebat vreodata care sunt lucrurile vitale in viata ta? Vital inseamna ca daca acel lucru ar dispare din viata ta ai muri.

Cate lucruri ai considerat si ai facut vitale dar care de fapt nu sunt vitale? Atunci cand faci vital un lucru care de fapt nu este vital, ai creat o minciuna care iti conduce viata. Iti vei face apoi alegerile din acea minciuna si vei simti ca ceva e in neregula. 

De exemplu, poate ai facut vital faptul de a rezista la lucruri. Acest lucru te va face sa rezisti la ce vine spre tine. In acest caz, pentru tine,  a rezista defineste cine esti. Crezi apoi ca daca vei renunta la rezistenta vei muri. 

Sau, poate ai facut vital faptul  de a nu reusi in viata, sau faptul de a avea mereu suparari si drama in viata ta. In aceste situatii, faptul de a pierde aceste lucruri ar insemna ca te pierzi pe tine.

Te invit sa te intrebi care sunt lucrurile cu adevarat vitale si care sunt lucrurile care nu sunt vitale dar pe care le-ai facut vitale.

Daca ai facut o anumita persoana vitala, vei crede ca fara acea persoana nu vei putea trai. Este acesta adevar sau este o minciuna? Atunci cand tu crezi ca nu poti trai fara o anumita persoana sau fara un anumit lucru iti vei pune sursa bucuriei tale in altcineva sau altceva si acel lucru sau acea persoana iti va controla viata. Este asta realitatea pe care vrei sa o creezi?

Lucrurile care sunt vitale pentru tine sunt cele care determina ce alegeri faci clipa de clipa. Daca vrei sa traiesti si sa creezi o realitate in acord cu cine esti e nevoie sa fii complet sincer cu tine si sa afli ce e vital pentru tine, chiar daca ce e vital pentru tine este de diferit de ce cred ceilalti. 

Este viata ta tot ceea ce vrei tu sa fie?

Simti ca traiesti viata ta sau ca traiesti o viata care nu are prea mult de a face cu cine esti?

Pune-ti aceste intrebari cat de des poti si vezi ce constientizari iti vin: Ce este vital pentru mine? Ce nu este vital pentru mine dar am facut vital? 

Instrumentele Access Consciousness te ajuta sa ai claritate legat de cine esti si ce vrei sa creezi in viata ta. Ele te ajuta sa eliberezi tot ceea ce ti s-a spus ca esti sau cine ar trebui sa fii si sa devii constient de cine esti cu adevarat si ce e adevar pentru tine. 

Atunci cand esti Tu, vei crea o viata cu usurinta, bucurie si glorie (gloria e expresia exuberantei si abundentei).

Este viata Ta. 

Ce alegi? 

Este vital pentru tine sa stii cine esti, cine vrei sa fii si ce realitate vrei sa creezi? 

Dr. Carleta TibaFacilitator Certificat Access Consciousness

Carleta Tiba te asteapta pe Astrocafe.ro in fiecare marti. Informatii despre clasele pe care le sustine si multe altele, gasesti pe pagina sa: www.carletatiba.com

 Astro Shop

Cele mai noi articole