Ce este adevaratul Matrix?

Autor: AstroCafe.ro - marti, 15 septembrie 2015, 9036 vizualizari
Ce este adevaratul Matrix?

Ce este matricea reala?

Natura de fond a realitatii este ca Totul este Energie. Nu este un concept. Nu este o teorie. Este realitatea. Traim intr-o lume multidimensionala, de campuri eterice, holografice – campuri peste campuri de forte vibrationale subtile, particule si cordoane. Si chiar daca nu puteti vedea aceste campuri, veti simti cateodata lucruri pe care nu vi le puteti explica. Si poate veti simti intuitiv ca acele forte nevazute sunt un fel de sistem de control. Daca sunteti constienti de aceste lucruri, atunci urmatoarea intrebare va este familiara: Ce este matricea reala?

Pentru a intelege ce este matricea, trebuie sa intelegeti campul energetic uman.

Campul energetic uman este un sistem holografic de tuburi esterice aflate in flux si coduri geometrice fractale – un sistem de lumina si forme geometrice. Noi nu suntem doar corpul nostru fizic. Nu suntem doar mintea noastra. Suntem fiinte multidimensionale si vibratii – suntem Energie.

Constienta voastra si energia eterica sunt unul si acelasi lucru – o forta vibrationala de lumina si coduri fractale de informatie – asemeni pachetelor de date ale unei memorii digitale. Calitatea propriei lumini si a codurilor este o reflectie a calitatii propriilor atitudini si sentimente interioare. Sunt doar doua limbaje diferite pentru unul si acelasi lucru. Atitudinile si trairile interioare sunt ceea ce determina calitatea luminii si a codurilor. Si, spre deosebire de fatada prezentata de ego-ul uman, calitatea codurilor si rezonantei vibrationale nu poate fi falsificata.

Atitudinile, emotiile si trairile interioare reci, intunecate si negative, precum si opiniile intelectuale rigide se transpun in vibratii reci, intunecate, degradante si restrictive. (Codurile Restrictiei)

Atitudinile, emotiile si trairile interioare calde, luminoase si pozitive, precum si o minte deschisa se transpun in vibratii calde, luminoase, de iubire si in coduri, energii si vibratii eliberatoare. (Codurile Luminii si Eliberarii)

Este foarte simplu!

Atitudinile si trairile interioare sunt influentate de programarile constiente si subconstiente ale ideilor, credintelor si opiniilor intelectuale rigide ale lumii inconjuratoare. Aceste idei, credinte si opinii rigide nu sunt in mod neaparat bazate pe fapte concrete, cunostinte sau adevar. Ceea ce nu este factual este fictiune. Ceea ce nu este cunostinta este ignoranta. Ceea ce nu este adevarat este fals. Toate acestea creeaza calea evolutionara a ego-ului si a intelectului uman rigid. ILUZII.

Cand ceva iti controleaza atitudinile si trairile interioare, atunci iti controleaza calitatea propriilor coduri si energii. Devine un sistem de programare si control care reguleaza constientul si subconstientul uman, mintea si campul energetic in acelasi timp. Iar campul energetic eteric al unei persoane este insasi forta sa de viata. Controlul se hraneste cu forta de viata.

Calitatea atitudinilor si trairilor interioare determina calitatea constientei si a campului energetic. Insa nu suntem singuri in aceasta lume. Campul nostru energetic eteric nu este singurul camp prezent. Fiintele umane sunt toate interconectate prin acest camp eteric. Constienta colectiva si subconstientul sunt la propriu, holografiile campurilor energetice eterice – un camp energetic colectiv, format din toate campurile energetice umane. Aceasta este natura de baza si adevarul realitatii.

Atitudinile si emotiile de fond ale lumii inconjuratoare sunt efectiv coduri fractale, energii si vibratii care plutesc prin campul colectiv. Acesta este dominat de emotii si minte. De aceea, cateodata va veti simti emotional, fara niciun motiv. De aceea veti avea uneori ganduri aiurea, negative, pe care nici macar nu ati putea concepe ca sunteti capabili sa le aveti. Simtiti emotia si mintea din campul energetic uman colectiv. Si de aceea simtiti intuitiv ca exista ceva acolo, insa nu puteti pune degetul exact pe acel ceva. Iar acest lucru se intampla pentru ca este acolo. Exista o comunicare silentioasa intre aceste energii eterice, forme de ganduri si vibratii, dincolo de suprafata gandurilor.

Campul colectiv holografic 

Asadar, va plimbati pe o strada, undeva in Spania si va intrebati de ce nu dati de un restaurant mexican. Apoi va dati seama ca toata lumea vorbeste spaniola pentru ca sunteti in Spania si nu in Texas. Asa ca optati pentru o pizzerie italieneasca, pentru ca si asa paella nu va place. Si zambiti la localnici....

Insa nimic nu este asa cum pare. Dincolo de suprafata lucrurilor, puteti vedea, la propriu, holograma campului energetic eteric uman. Poti invata sa il vezi, disciplinandu-ti emotiile si mintea in calm, blocand mintea sa se mai agate de lucruri si privind totul cu un ochi bland. Trebuie sa inveti sa simtiti, sa obseri si sa simti spatiul dintre lucruri.

Inainte de a spune „uite ce fete dragute”, trebuie sa intelegeti ca acele coduri, energii si forte vibrationale ce plutesc prin campul colectiv nu sunt neaparat niste forte benevolente sau benigne. Portocaliul (emotia) si verdele lime (invidia, gelozia) te pot imbolnavi. Negrul (furie, control, dispret, ura) si rosu (agresivitate, furie, control) inteapa. Insa nu puteti determina acestea doar dupa culoare. Trebuie sa cititi printre randuri, ascultandu-va intuitia. Exista o multitudine de lucruri care plutesc prin acest camp, iar majoritatea dintre ele nu sunt bune pentru voi.

Te-ai intrebat vreodata de ce, cateodata, trancanitul cuiva scaldat in drama emotionala sau tristete iti provoaca greturi, la propriu? Acest lucru se intampla pentru ca efectiv downloadezi boala lui/ei in sistemul tau. Te-ai intrebat vreodata de ce te ia durerea de cap atunci cand cineva „scuipa” constant opiniile sale rigide? Aceasta se intampla pentru ca in acel moment downloadezi codurile sale restrictive in chakra ta coroana. Te-ai intrebat vreodata de ce mergand pe o strada aglomerata pur si simplu te epuizeaza? Asta se intampla pentru ca nu te confrunti doar cu lucrurile fizice din lume, ci pentru ca traim intr-o lume multidimensionala, asemenea unei arene – astfel ca ne confruntam cu forte eterice, proiectii si vibratii.

Daca poti sa iti opresti mintea si sa iti permiti sa te duci in nivele din ce in ce mai profunde de perceptie eterica, planul fizic dispare de la sine, lasand sa se vada campurile energetice umane si cum acestea sunt conectate intre ele intr-un camp colectiv holografic, asemeni unei gigantice panze tesute. 

Daca practicati intrarea in aceasta stare de transa meditationala prin unde theta sau delta, s-ar putea sa dati peste diverse campuri holografice in vizunile voastre. Schema poate aparea intr-un numar de diferite forme – triunghiuri, patrate, hexagoane etc. Exista un bumar nesfarsit de combinatii in interiorul unui camp. Si nu este o imagine bidimensionala, asa cum suntem obisnuiti. Campurile sunt vii si se transforma prin codurim energii si informatie. Daca ati vazut asta, practic va uitati la campurile holografice colective umane constiente si subconstiente.

Ok. Campurile eterice holografice sunt complet naturale. Ele stau la baza naturii realitatii – reprezentand energia si informatia care dau forma intregului plan fizic. Materialul ia nastere din imaterial. Corpul solid se naste din forte eterice, non-solide. Pana si arborii si pasarile au campuri energetice eterice individuale si colective, care le dau forma. Singura diferenta reala este aceea ca, de obicei, campurile naturii sunt de regula, pure.

Continuarea aici...

Autor: Khris Krepcik

Sursa: http://wakeup-world.com

Traducere: Alice Danila
Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole