Care este diferenta dintre Judecata si Constientizare?

Autor: AstroCafe.ro - marti, 17 septembrie 2013, 6065 vizualizari
Care este diferenta dintre Judecata si Constientizare?

Ce inseamna sa judeci? Inseamna sa decizi ca ceva este bun sau rau, frumos sau urat, placut sau neplacut, etc. De cele mai multe ori folosesti ca repere pentru aceste judecati puncte de vedere care nici macar nu sunt ale tale, adica nu ai facut o alegere constienta sa ai acele puncte de vedere. Ele pot fi punctele de vedere ale familiei, regiunii, tarii, grupului, societatii in care traiesti. 

Ce simti in corp atunci cand faci o judecata? Relaxare, expansiune, usurinta, posibilitati?  Sau simti contractie, aparare, separare? Te simti apropiat, in uniune cu lucrul sau cu persoana pe care o judeci sau te simti in opozitie si separare?

Ce simti in corp atunci cand esti judecat? 

Dar daca fiecare judecata pe care alegi sa o creezi produce o soliditate in corpul tau care te separa de tine si de lume? Dar daca o judecata pe care o creezi te separa de persoana pe care o judeci si te impiedica sa o vezi in totalitate, pentru ceea ce este? Dar daca acest lucru se intampla si atunci cand te judeci pe tine?

Ce este constientizarea? Este atunci cand observi ceva la tine, la o anumita persoana sau la o anumita situatie. Fara sa judeci ca fiind bine sau rau. Poti observa un corp frumos fara sa judeci. Poti observa cum stau lucrurile intr-o situatie si poti observa ce creaza acele lucruri, fara sa fie nevoie sa judeci. Ce simti in corp atunci cand ai o constientizare? E spatiu, usurinta? E un sens de posibilitate si uniune?

Judecata creaza separare, constientizarea nu! Cand alegi sa judeci, creezi acea energie si o vei regasi in viata ta in viitor, sub diferite forme. Judecata iti distruge viata si nu o creaza. Acesta este lucrul pe care vrei sa il creezi? Ce altceva ar fi posibil daca nu ai alege acest lucru? Posibilitati infinite?

Dr. Carleta TibaFacilitator Certificat Access Consciousness

Carleta Tiba te asteapta pe Astrocafe.ro, aproape in fiecare marti. Informatii despre clasele pe care le sustine si multe altele, gasesti pe pagina sa: www.carletatiba.wix.com

Aboneaza-te la newsletter pentru a afla despre evenimentele si noutatile Astrocafe. Multumim!Astro Shop

Cele mai noi articole