Ancorare, disciplină și seriozitate: Soare în Capricorn (22 Decembrie - 20 Ianuarie)

Autor: Nicoleta Svârlefus - joi, 14 decembrie 2023, 2598 vizualizari

Pe 22 Decembrie Soarele intră în Capricorn. De obicei nu suntem foarte încântați de sezonul Capricornului pentru că este un semn foarte serios, muncitor, disciplinat și nu prea ne mai putem eschiva de la responsabilități.

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024. 

Însă, în acest an, ne vom bucura mai mult ca oricând de intrarea Soarelui în Capricorn pentru că ne ajută să ne mai adunăm mințile împrăștiate în toate direcțiile și să ne stabilim prioritățile. 

Data de 22 Decembrie este una dintre cele mai clarificatoare zile. Comunicarea este eficientă iar visele pot fi revelatoare. Atenție mare la ceea ce visați în preajma zilei de 22 Decembrie pentru că s-ar putea să primiți niște răspunsuri și niște direcții importante.  

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024.

Dacă aveți niște lucruri de reglat, de clarificat sau aveți niște decizii de luat sau pur și simplu vă doriți să revizuiți și să comunicați niște subiecte într-o manieră cât mai clară, cât mai matură, cât mai ușor de înțeles de către ceilalți și poate cu o anumită maturitate și seriozitate, ziua de 22 Decembrie poate fi foarte potrivită pentru astfel de demersuri. 

Soarele în Capricorn este despre autoritate, disciplină și seriozitate. Capricornul ne ajută să reflectăm asupra anului care se încheie și să vedem ce a funcționat și ce trebuie ajustat.

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024.

Din 22 Decembrie până în 20 Ianuarie avem posibilitatea să ne mai adunăm puțin, să înțelegem încotro mergem și de ce mergem. Soarele în Capricorn aduce mai multă claritate, stabilitate și ancorare în realitate. Înțelegem și noi încotro o luăm și ce ne dorim de la viețile noastre, revenim ușor ușor cu picioarele pe pământ. 

Apasă AICI pentru HORSOCOP PERSONAL 2024.

Cu Soarele în semnul Capricornului avem o direcție și un scop. 

Nicoleta Svârlefus  
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe 
----- 
🌐 Facebook 🌐 Instagram  Astro Shop

Cele mai noi articole