Alege-ți un scop și împlinește-l! Conjuncția Soare-Marte în Scorpion marchează începutul unui nou ciclu de 2 ani! 

Autor: Nicoleta Svârlefus - miercuri, 15 noiembrie 2023, 6672 vizualizari

Luna Noiembrie ne oferă, pe lângă toate celalalte evenimente astrale, un moment puternic la care merită să reflectăm ca să fim pregătiți pentru tot ce urmează. 

Pe 18 Noiembrie, Soarele se întâlnește cu Marte în semnul intens al morții, transformării și regenerării. Asta se întâmplă o dată la 2 ani și 2 luni, de fiecare dată într-o altă zodie care, prin caracteristicile sale, ne indică direcțiile în care să privim în ciclul respectiv. 

Mai întâi, să privim puțin înapoi. Ultimele două momente în care Soarele și Marte au avut întâlnire, au fost în 2019 în Fecioară (sănătate, medicină) și vedeți evenimentele la care am asistat cu toții (pandemie), apoi în 2021 în Balanță (alianțe, negocieri, pace versus confict) și ne amintim de perioada asta ca de una în care la nivel colectiv am asistat la situații conflictuale tot mai frecvente (vezi războiul din Ukraina de exemplu).

De data asta, semnul gazdă al întâlnirii Soarelui cu Marte este Scorpionul, unde Marte e stăpân și acționează cu precizie, intensitate și maximă determinare, atât în sens pozitiv cât și negativ (agresivitate, violență, atitudine pe principiul "scopul scuză mijloacele").

De aceea, în următorii doi ani depinde de noi, de cât de mult ne putem păstra echilibrul emoțional și claritatea/înțelepciunea, pentru a folosi această energie într-un sens benefic, sănătos și constructiv. 

Pe toată durata acestui ciclu de 2 ani și 2 luni, putem lua niște decizii importante și totodată radicale, putem face pași hotărați  într-o anumită direcție, ne putem schimba traseul în zona de viață activată de Scorpion pe harta personală și putem alege să o luăm pe altă cale complet necunoscută.  

Ne îndreptăm către împlinirea unui scop. Și nu mai suntem dispusi să ne risipim, să pierdem resurse.  
Soarele în conjuncție cu Marte aduce mai multă determinare în viețile noastre și o mai mare claritate în privința inițiativei.Modul în care începem acum o acțiune sau un demers va avea efect pentru următorii 2 ani.  

În preajma zilei de 18 Noiembrie e important să fim atenți la toate oportunitățile care se ivesc, să ne uităm la ce se întâmplă cu noi și la ce ne dorim să facem în continuare cu viețile noastre.  
Trebuie să reținem, că s-ar putea să avem un impuls foarte puternic să facem ceva, să mergem într-o anumită direcție, deși nu înțelegem de ce trebuie să facem asta.  
Simțim cumva că a venit momentul să facem ceva pentru binele nostru, pentru calea noastră, pentru destinul nostru. Indiferent de costuri.

Apasă pe imagine pentru detalii despre eveniment.Vom simți din interior că trebuie neapărat să facem un anumit lucru, să mergem într-un anumit loc sau să schimbăm anumite aspecte din viețile noastre. Va trebui să ne ascultăm chemarea din interior, să recunoaștem adevăruri demult acoperite și să fim recunoscători pentru ceea ce vine către noi, indiferent de forma de manifestare. 

În același timp, tranzitul Soarelui în conjuncție cu Marte ne oferă un mare potențial de transformare și vindecare. Și e esențial să fim dispuși să inițiem sau să continuăm procesul de trezire, în mod activ. Fiecare pentru el si toți împreună.

Nicoleta Svârlefus
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe 
-----  
🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole