ACUM ESTE TIMPUL!

Autor: AstroCafe.ro - marti, 12 august 2014, 2112 vizualizari
ACUM ESTE TIMPUL!

Orice situatie care exista in viata ta iti aduce ceva. Atunci cand nu ne mai place ceva in viata noastra incepem sa punem intrebari, incepem sa facem ceva pentru a produce o schimbare. Atata vreme cat nu facem acest lucru inseamna ca avem ceva de castigat din acea situatie. Atunci cand te plangi in loc sa spui clar, “Acest lucru se schimba, fie ce o fi, ies din situatia aceasta!”, de fapt nu vrei sa schimbi nimic.

Punctul de vedere ca exista o lectie de invatat este o minciuna. Ar avea o fiinta infinita nevoie de  lectii de invatat? Punctul de vedere iti creaza realitate, prin urmare, daca tu crezi ca ai nevoie de lectii pentru a invata ceva, iti vei crea aceasta realitate. 

Imagineaza-ti cum ar fi daca energia pe care o folosesti pentru a crea ce este acum in viata ta ai folosi-o pentru a crea ceva diferit, care sa iti placa mai mult. Uita-te la viata ta si recunoaste: “Sunt un creator minunat, ce altceva as mai putea crea?”

Daca ai timp si disponibilitate, fa o lista cu punctele de vedere pe care ti le-ai insusit din carti, de la traininguri, de la tv sau din reviste, de la prieteni si familei, de pe Facebook, de pe internet si incepe sa intrebi:

Ar alege o fiinta infinita acest punct de vedere? Daca nu, de ce as face-o eu? 

Si alta intrebare pe care sa o pui este: Ce realitate creaza acest punct de vedere? (stiind ca punctul de vedere iti creaza realitatea) 

Acest lucru iti poate aduce multa claritate despre minciunile pe care le preiei din jur si iti poate crea spatiu pentru a crea o noua realitate, in acord cu ceea ce stii dincolo de minte. Ce stii dincolo de minte poti afla cand pui intrebarea: Ar alege o fiinta infinita acest lucru?

Ce situatii din viata ta nu sunt asa cum ai vrea sa fie? Cum ar fi daca ai incepe sa le schimbi chiar astazi, punand intrebari care sa iti ofere posibilitati diferite?

Timpul pentru o viata diferita este acum! Acum este timpul sa renunti la minciuni si la povestile pe care le spui. Exista metode, exista instrumente care sa iti ofere constientizarea necesara pentru a avea viata pe care o doresti. Cere si vei primi! Intreaba si vei afla. 

Recunoaste faptul ca universul doreste sa contribuie la a actualiza tot ceea ce iti doresti…atunci cand pui o intrebare intr-un mod care ii ofera posibilitatea sa o faca. 

Sa ai o saptamana fenomenala!

Dr. Carleta Tiba Facilitator Certificat Access Consciousness

Carleta Tiba te asteapta pe Astrocafe.ro in fiecare marti. Informatii despre clasele pe care le sustine si multe altele, gasesti pe pagina sa: www.carletatiba.comAstro Shop

Cele mai noi articole