Access Bars, instrument pentru o viata diferita, cu Usurinta, Bucurie si Glorie (expresie exuberanta si abundenta)!

Autor: AstroCafe.ro - marti, 14 ianuarie 2014, 3045 vizualizari
Access Bars, instrument pentru o viata diferita, cu Usurinta, Bucurie si Glorie (expresie exuberanta si abundenta)!

Stiai ca exista 32 de bare de energie in interiorul si in exteriorul capului tau? Aceste coloane, numite bars, depoziteaza componenta electromagnetica a gandurilor, emotiilor, atitudinilor, deciziilor, convingerilor pe care le-ai avut vreodata legat de orice subiect. Exista bare legate de Vindecare, Corp, Control, Constientizare, Imbatranire, Creativitate, Putere, Bani, Sex, etc. Fiecare gand, idee, atitudine sau decizie solidifica energia si limiteaza capacitatea de a fi generativ in acel aspect al vietii tale.

Din fericire acest lucru se poate schimba usor si repede. Ruland energie prin aceste bare, barierele se disipeaza si incarcatura electromagnetica se elibereaza. Eliberarea energiei blocate este precum stergerea fisierelor vechi in computer.Vei avea astfel spatiu sa creezi ceva nou, folosind instrumente diferite.

Rularea Bars este o metoda simpla, neinvaziva, care poate fi invatata cu usurinta de orice persoana, inclusiv de catre copii. Facilitatorul va apasa anumite puncte pe cap pentru a permite eliberarea energiei blocate. Primirea unei sedinte de Bars poate fi unul din momentele in care te conectezi din nou cu tine. O sesiune de bars iti poate aduce un sentiment de relaxare profunda, pace si liniste cum nu ai mai avut poate de multa vreme. Si, mai mult, dupa sedintele de Bars, viata ta va incepe sa se schimbe ca urmare a eliberarilor. Vei descoperi ca judeci mai putin, ca reactionezi mai putin si raspunzi mai constient situatiilor, ca ai mai putine ganduri si ca ai un sentiment continuu de usurinta, indiferent de ce situatii se prezinta in viata ta. Claritatea pe care o poti obtine in urma unei sedinte de bars este remarcabila. Bars este un instrument de a schimba constiinta si de a avea mai multa constienta. Vei incepe sa te schimbi si lumea din jurul tau va incepe sa se schimbe.

Care sunt schimbarile observate in urma sedintelor de bars? Iata doar cateva dintre ele: eliberarea de depresie, eliberarea de dureri, mai multa incredere de sine, usurinta in a invata, eliberarea de anxietati, usurinta in schimbarea oricarui aspect din viata care nu functioneaza, imbunatatirea somnului, eliberarea confuziei, atacurilor de panica, insomniei, oboselii, abilitati crescute, schimbarea intregii vieti intr-o perioada scurta de timp, relatii armonioase, usurinta in privinta banilor, pentru gravide, usurinta la nastere si dupa nastere, usurinta la copiii hiperactivi sau la cei diagnosticati cu autism. Si, efecte adeverse...  mai multa bucurie, usurinta, abundenta si posibilitati.

Vrei sa gusti putin din rezultatele eliberarilor date de rularea Bars? Cand te duci seara la culcare, cere barelor: Bunatate, Recunostinta, Pace si Calm sa porneasca si sa ruleze pana dimineata. Cum faci acest lucru? Ceri in mintea ta: Bunatate, Recunostinta, Pace si Calm porniti si rulati pana dimineata!

Si, observa cum te simti dimineata sau cum decurge ziua ta. Poti face acest lucru seara de seara. Ce se poate si mai bine de atat? : )

Ai dorit mereu sa participi la crearea unei lumi noi, constiente, si ai cautat o metoda  care sa iti permita sa faci acest lucru?

Ai dori sa ai la indemana o metoda care sa elibereze suferinta de orice fel, pentru tine, pentru cei dragi, pentru lume?

Vrei tu sa te alaturi miilor de oameni din intreaga lume care participa deja activ, zi de zi, la crearea aceste lumi noi, prin rularea bars? 

Lumea are nevoie de contributia fiecaruia dintre noi. Fiecare dintre noi contam si fiecare dintre noi poate face o mare diferenta in lume. 

Este acum timpul si pentru tine sa ai mai multa Usurinta, Bucurie si Glorie ( expresie exuberanta si abundenta)?

Pentru mai multe informatii despre aceasta tehnica te invit sa urmaresti urmatorul videoclip 

si pagina  carletatiba.wix.com.

Dr. Carleta TibaFacilitator Certificat Access Consciousness

Carleta Tiba te asteapta pe Astrocafe.ro in fiecare marti. Informatii despre clasele pe care le sustine si multe altele, gasesti pe pagina sa: www.carletatiba.wix.com


*Aboneaza-te la newsletter pentru a afla despre evenimentele si noutatile Astrocafe si/sau

creeaza-ti un cont de utilizator pentru a primi zilnic previziunile astrologice pentru zodia ta si noutatile. Multumim!Astro Shop

Cele mai noi articole