Materiale publicate de AstroCafe.ro

Micul Suflet

“Odata a existat un Suflet Mic, care i-a declarat lui Dumnezeu: - Stiu cine sunt! Si Dumnezeu a raspuns: - Ce-mi spui e minunat! Si cine esti tu?
Citeste tot articolul

Totul e in interior

Nu e nimic in exterior, totul e in interior. Tot ce vezi in lumea ta exterioara reflecta lumea ta interioara. E de ajuns sa te uiti acolo, afara, pentru a constientiza ce este in interiorul tau. (Nico Svârlefus)
Citeste tot articolul

Astro Shop

Inima versus cap

Inima este centrul sentimentelor noastre, in timp ce capul este centrul gandirii si centrul ego-ului. O viata implinita si fericita se bazeaza pe bucurie, generozitate, iubire, gratitudine. Iar acestea sunt sentimente, nu ganduri. (Nico Svârlefus)
Citeste tot articolul

Transformarea constiintei

Marea transformare a Conștiinței a început deja. După ce l-am căutat pe Dumnezeu pretutindeni în afara noastră, descoperim, în aceste timpuri extraordinare pe care ni le-am dăruit, că El a fost permanent înlăuntrul nostru. (Horia Ţurcanu)
Citeste tot articolul

Omule, indrazneste!

M-am tot întrebat ce este cu tine, de ce ai mereu în ochi o nelinişte ciudată, de ce eşti atât de nefericit. Problemele le-am intuit de foarte mult timp, ştii bine. Toate sunt exprimate prin drame, iar dramele seamănă între ele. Nu m-au uimit, doar m-au întristat... Însă... disperarea d...
Citeste tot articolul

Rezultate...

Cand fortezi lucrurile, obtii cel mult rezultate satisfacatoare. Cand curgi cu viata, cand permiti lucrurilor sa se intample, obtii rezultate care-ti depasesc imaginatia. (Nico Svârlefus)
Citeste tot articolul

Oricine are dreptul sa greseasca

Astazi fii ingaduitor cu tine. In definitiv, oricine are dreptul sa greseasca in timp ce creste si evolueaza. Cand iti dai voie sa gresesti, cand nu te mai chinui sa fii perfect, te manifesti la adevaratul tau potential si permiti rezultatelor extraordinare sa apara. (Nico Svârlefus)
Citeste tot articolul

Furia

Sa tii furia in tine e ca si cum ai prinde un carbune incins pe care vroiai sa-l arunci in altcineva. Tu o sa te arzi! (Buddha)
Citeste tot articolul