Esti tu constient ca durerile din corpul tau pot fi semnale de la Pamant?

Autor: AstroCafe.ro - marti, 15 octombrie 2013, 2597 vizualizari
Esti tu constient ca durerile din corpul tau pot fi semnale de la Pamant?

Esti tu constient ca durerile din corpul tau pot fi semnale de la Pamant, care iti cere contributia?

Am fost invatati sa concluzionam ca orice durere din corpul nostru este o problema, o boala, ceva ce trebuie sa reparam... Dar daca in foarte multe dintre cazuri nu este asa?

Ai tu o durere sau o lipsa de usurinta in corp care a aparut fara o cauza de care sa iti aduci aminte? Ai incercat sa dai de cap la o situatie de sanatate si nici un specialist sau vindecator nu a reusit sa identifice ce este, sau, ai avut rezultate pentru o perioada si apoi problema a revenit? Unul din instrumentele Access Consciousness care poate facilita mai multa usurinta in aceste situatii si pe care te invit sa il folosesti este : Atunci cand ai o durere in corp, de orice fel, sau o lipsa de usurinta precum palpitatie, stare de greata, durere de cap,  pune urmatoarea intrebare:

”Este aceasta durere a MEA, a ALTCUIVA sau ALTCEVA?" 

Cand pui aceasta intrebare vei avea o constientizare a uneia dintre cele 3 situatii..Atunci cand “ a ALTCUIVA” iese ceea ce primesti ca si constientizare la intrebarea ta, in peste 90% din cazuri este vorba despre Pamant care cere o anumita energie de la tine. Ce faci atunci? Ceri ca toata energia pe care o ai disponibila si pe care Pamantul ti-o cere, sa se elibereze in Pamant. Poti sa aduni acea energie, numeri pana la trei si, la trei  o oferi spre Pamant cu o scuturare a mainilor.

Faci acest lucru pana cand durerea dispare. Apoi, dimineata la trezire poti pune intrebarea: ”Ce contributie pot fi astazi pentru Pamant, pentru animale, pentru plante?” Poti face apoi tehnica 1, 2, 3. Un instrument foarte simplu care poate face minuni, daca esti dispus sa ai usurinta in viata ta.

Dr. Carleta TibaFacilitator Certificat Access Consciousness

Carleta Tiba te asteapta pe Astrocafe.ro, aproape in fiecare marti. Informatii despre clasele pe care le sustine si multe altele, gasesti pe pagina sa: www.carletatiba.wix.com

Aboneaza-te la newsletter pentru a afla despre evenimentele si noutatile Astrocafe. Multumim!


Astro Shop

Cele mai noi articole