Zeitgeist: Addendum (subtitrare in lb. romana)

Autor: Nicoleta - marti, 11 mai 2010, 2756 vizualizari

“Alegerea este a ta.

Poti continua sa fii un sclav al sistemului financiar si sa vezi razboaie continue, crize si nedreptate pe toata planeta in timp ce va conciliati cu divertisment inutil si gunoi materialist; sau poti sa-ti concentrezi energia pe schimbare adevarata, semnificativa, durabila, holistica care are abilitatea realista de a sustine si de a elibera toti oamenii fara sa lasam pe cineva pe dinafara.

Dar in cele din urma, schimbarea cea mai relevanta trebuie sa apara intai in tine.


Adevarata revolutie este revolutia constiintei si fiecare din noi trebuie intai sa elimine zgomotul materialist care divide, pe care am fost conditionati sa-l credem adevarat in timp ce descoperim, amplificam si ne aliniem cu semnalul care vine de la unitatea noastra empirica adevarata.

Depinde de tine.

Ceea ce incercam in toate aceste discutii de aici este sa vedem daca putem sa aducem o transformare radicala a mintii. Sa nu acceptam lucrurile asa cum sunt dar sa le intelegem, sa le patrundem, sa le examinam, dedica-ti inima si mintea fiecarui lucru pe care vrei sa-l aflii.

Un mod de a trai diferit.

Dar, aceasta depinde de tine si nu de altii. Pentru ca in aceasta nu exista profesor, nici elev, nu exista conducator, nu exista guru, nu exista stapan, nici mantuitor.

Tu insuti esti profesorul si elevul, esti stapanul, esti guru, esti conducatorul,
esti totul!

Si… a intelege inseamna sa transformi ceea ce este.“Astro Shop

Cele mai noi articole