Workshop: IUBIRE FARA CONDITII. 17 martie 2012, Bucuresti

Autor: Nicoleta - miercuri, 22 februarie 2012, 2034 vizualizari
Workshop: IUBIRE FARA CONDITII. 17 martie 2012, Bucuresti

Daca inca ai asteptari de la oamenii din viata ta, daca nu poti oferi iubire fara sa pui conditii, daca te temi ca iubirea oferita sau primita nu e suficienta, daca nu poti inca sa-ti manifesti plenar inima, iti propun sa practicam impreuna, in cadrul evenimentului cu tema:

IUBIRE FARA CONDITII

cu Dr Nicoleta Svârlefus

17 martie 2012

Fii in armonie cu tot ce e in viata ta, iubindu-te mai intai pe tine!Tu esti prima si ultima ta dragoste!

Iubirea de sine se reflecta in iubirea manifestata fata de toti oamenii din viata ta. Asa cum te iubesti pe tine, ii iubesti pe ceilalti. Daca inca mai conditionezi iubirea, este pentru ca iti pui conditii tie insuti, te critici si pui presiune pe tine, incercand sa fii perfect.

Daca inca mai exista oameni in viata ta pe care nu ii poti accepta, ierta, iubi, este pentru ca inca mai sunt in tine aspecte pe care nu le poti integra si accepta. Si oricat te-ai stradui sa-ti reversi iubirea, neconditionat, in afara, nu functioneaza pana cand nu te iubesti pe tine total si complet. Tot ce e in afara este doar oglinda a ceea ce este inauntru.

Inima este centrul iubirii. Mintea este cea care o acopera, gandind mereu ca nu e de ajuns, ca tu nu esti suficient de bun, ca nu meriti. Resentimentele sunt cele care au inchis-o.

Pentru a-ti deschide tot mai mult inima si a-ti goli mintea, e nevoie de antrenament, de practica. Asta vom face noi in cadrul acestei intalniri. Vom practica, ne vom intoarce Acasa, in inima.


Orele: 10:00- 17:00h

Locatie: va fi anuntata participantilor

Taxa de participare: 140 Ron

Numarul de locuri este limitat! Acest workshop este creat pentru cei care au participat la cel putin un workshop condus de Nicoleta Svarlefus. Insa in limita locurilor disponibile, se pot inscrie si incepatori.

Inscrieri: Isabela Cosneanu (asistent si organizator): workshop@astrocafe.ro/ 0758 088 168

Se pot inscrie doar cei care au absolvit workshopul "Traieste viata pentru care ai fost creat" sau/si "Traieste miraculos" sustinut de Nicoleta Svârlefus.

Va asteptam cu inima deschisa!Astro Shop

Cele mai noi articole