WORKSHOP: Evoluția Conștientă pas cu pas. București, Cluj-Napoca, Iași

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 18 mai 2016, 1962 vizualizari

Cum să renunți la confuzie și suferință în drumul tău spiritual 
și cum să începi o transformare interioara autentică

 

De ce suntem în permanent conflict cu noi înșine și cu lumea exterioară?

Trăim într-o lume în care viteza este cuvântul de ordine, astfel încât ne dorim rețete cu rezultate rapide pentru toate problemele pe care le întâmpinăm în viața de zi cu zi.

Nu e un lucru rău, însă aceste rețete rapide nu au întotdeauna rezultate perceptibile și nu conduc la o dezvoltare durabilă a ființei în ansamblu. Făcând schimbări pe mici porțiuni (stimă de sine, emoții, relații, carieră, etc.) e ca și cum am trata efectele și fără să luăm în seamă cauzele.

În ultima vreme, oamenii pe care îi întâlnesc sau cu care comunic îmi spun că nu mai sunt satisfăcuți de cursurile de dezvoltare personală sau de literatura comercială din acest domeniu. Motivul?

Rezultatele obținute sunt de mică importanță și/sau nu durează în timp.

Ei îmi spun că, deși sunt hotărâți să-și transforme viața, nu știu de unde să înceapă sau sunt copleșiți de volumul de informații - uneori contradictorii - și  sunt dezamăgiți de lipsa de coerență și aplicabilitate a acestora.

La fel ca în alte arii ale vieții noastre, claritatea obiectivelor are o importanță deosebită și în dezvoltarea personală. Însă claritatea o vei obține numai atunci când ai o imagine de ansamblu a potențialelor umane maxime și a posibilelor obstacole/blocaje care există sau  care pot să apară în transformarea interioară.

Dacă nu știi de unde să începi sau dacă simți că există ceva dincolo de stadiul în care ești acum,  ori dacă ești pasionat de cunoastere  și simți nevoia unei viziuni de ansamblu care să te susțină în transformarea interioară durabilă, atunci ești în locul potrivit.

În acest workshop vei găsi răspunsuri la principalele "de ce"-uri și verigile lipsă pe care le aștepți demult. Este ca o hartă pe care îți vei putea clarifica poziția actuală, destinația pe care o dorești și alegi pașii care ți se potrivesc pentru a construi propria cale de evoluție conștientă.

Ce înveți concret la acest workshop:

Ø  să distingi gradele de conștiență și să cunoști metodele prin care poți să-ți dezvolți această abilitate;

Ø  să înțelegi etapele de conștientizare și transformare interioară din perspectiva psihologiei transpersonale;

Ø  să înțelegi mai bine procesul personal de transformare interioară;

Ø  să determini  în ce etapă a evoluției personale te afli și să alegi metodele prin care poți trece la următoarea etapă;

Ø  să-ți descoperi tiparele de gândire,  tiparele emoționale și socio-relaționale - care te împiedică să evoluezi și să înveți să le rescrii în mod conștient.

Vino să afli cum:

 

Pentru cine este acest curs?

 

Pentru cine NU este acest curs?

 

Cine îți va fi alături pe parcursul acestui seminar:

Sunt Adina Amironesei și, în afară de calificări, pe care le găsești mai jos, consider că sunt importanți cei 10 ani dedicați autocunoașterii, cunoașterii și studiului curentelor spirituale mai vechi și mai noi, ani de autoobservare și (re)analiză interioară profundă.

Sunt autor a 540 de articole pe blogul personal, pagină pe care îmi place să împărtășesc lucruri importante și utile în dezvoltarea personală și evoluția spirituală, observații despre filme documentare, descoperiri științifice și tot ce ne poate ajuta să creștem și să devenim din ce în ce mai conștienți de posibilitățile noastre și de natura realității în care trăim. 

Calificări:

consilier pentru dezvoltare personală acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări, Ministerul Educației Naționale, Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale - cod COR 242324;

formator acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări, Ministerul Educației Naționale, Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale - cod COR 242401;

- absolventă a cursului postuniversitar 'Consiliere și Orientare' de la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației (Univ. "Babeș-Bolyai" Cluj Napoca);

- absolventă a Facultății de Chimie (Univ. "Al.I.Cuza" Iași);

- doctor în Fizică (Univ. "Al.I.Cuza" Iași).

Unde are loc:

BUCUREȘTI - 28, 29 mai;   CLUJ-NAPOCA - 4, 5 iunie;   IAȘI - 11, 12 iunie.

Detalii pentru participare:

Program: ambele zile 11.00 - 18.00

Locuri: 20

Locația: va fi comunicată celor înscriși.

Participanții vor beneficia de:

- ambele sesiuni ale seminarului (din cele 2 zile);

- suport de curs în format electronic;

- caiet de lucru, pix;

- fișe de lucru/exerciții;

- ceai, cafea, dulciuri și fructe pentru pauze.

Investiția ta:

350 ron (pentru ambele zile)

* Achită integral cu cel puțin 5 zile înainte de seminar și beneficiezi de:

(pentru București valabil la achitarea până duminică 22 mai sau vineri dacă este vorba de transfer de la bancă)

Promoție: 290 RON

Reducere A - elevi, studenți, șomeri și pensionari: 250 RON

Reducere B - cupluri: 250x2=500 RON

* Ocuparea locurilor se face în ordinea achitării integrale.

 

ÎNSCRIEREA se face completând acest formular: https://goo.gl/Ms6tyP după care veți primi pe mail celelate detalii.

Dincolo de informații și exerciții, seminarul este o experiență transformatoare și vindecătoare pentru că, așa cum știi, împreună e întotdeauna mai ușor! Te aștept cu drag și încredere

Astro Shop

Cele mai noi articole