Workshop: Cristalele, porti catre o constiinta mai inalta. Cu Judy Hall. 24, 25 Octombrie 2015

Autor: AstroCafe.ro - luni, 31 august 2015, 1525 vizualizari
Workshop: Cristalele, porti catre o constiinta mai inalta. Cu Judy Hall. 24, 25 Octombrie 2015

Eveniment Drumul spre Centru:

Acest workshop intensiv iti ofera o oportunitate rara de a lucra cu autoarea cartii “Totul despre cristale” pentru a-ti acorda energia la cristale de vibratie inalta si pentru a intelege felul in care cristalele iti pot fi de ajutor.

Judy Hall este cea mai cunoscuta terapeuta din lume in ceea ce priveste lucrul cu cristale. Este autoare a 49 de carti pe subiecte de tip Minte-Corp-Spirit, aici fiind inclusa si cartea “Totul despre Cristale” (volumele 1-3) care s-a vandut in milioane de copii (primele doua volume au aparut si la noi). Este specializata in regresie in vieti anterioare, tehnici de vindecare la nivel de suflet, astrologie si psihologie, si lucrul cu cristale. Are experienta de peste 45 de ani ca si terapeut specializat in vieti anterioare si de astrolog karmic. Este cunoscuta ca autor pe plan international iar cartile ei au fost traduse in 17 limbi.

Lucrul cu cristalele este mai degraba o experienta a simturilor, intuitiva, decat un demers intelectual. Daca n-ai mai lucrat cu cristale pana acum te asteapta o surpriza foarte placuta – aceste fiinte nemaipomenite au un efect foarte puternic si vei fi uimit(a) sa descoperi modurile in care iti imbogatesc viata.

La cel mai bazic nivel, cristalele interactioneaza cu campul tau energetic si cu mediul din jurul tau. Te ajuta sa iti pastrezi starea de bine si iti protejeaza spatiul, te incurajeaza sa te relaxezi si sa te de-stresezi si blocheaza campurile electromagnetice care iti pot crea o stare de epuizare. Probabil ca cea mai cunoscuta aplicatie a cristalelor este vindecarea de tip holist care echilibreaza mintea, corpul si spiritul. Vindecarea este disponibila, pentru tine, pentru mediul in care te afli si pentru planeta. Dar cristalele fac mult mai multe, ghidandu-te, crescand nivelul de constientizare si facilitand calatorii prin realitatea multi-dimensionala.

Cristalele sunt o sursa minunata de vigoare in perioadele de schimbare, dar aria in care ele se exprima cu adevarat pe sine este legata de producerea unei schimbari vibrationale de constiinta, ducandu-ne, literalmente, intr-o noua dimensiune – sau mai degraba deschizand toate dimensiunile posibile. Activand chakrele de vibratie inalta, ele iti expandeaza constiinta si te poarta in stari meditative adanci. Cristalele sunt de multa vreme utilizate si pentru a facilita calatoriile de tip samanic.

In acest workshop experiential vom folosi cristalele pentru a curate si a active unele din chakrele mai putin cunoscute  – dar in acelasi timp esentiale.

Chakrele “noi” de vibratie mai inalta se vor deschide pentru a accesa o constiinta extinsa. Vom folosi meditatii ghidate, tehnici de schimbare a tiparelor energetice; vom lucra individual si la nivel de grup pentru a facilita o schimbare profunda la nivel vibrational si vindecare multidimensionala la nivel individual, ancestral si planetar. Nu sunt necesare cunostinte avansate despre cristale – este mult mai important sa adopti o atitudine deschisa si sa fii dispus(a) sa explorezi cum poti lucra cu aceste unelte uimitoare si sa le permiti sa interactioneze cu propriile tale energii. Ziua 1 va fi o zi de pregatire pentru deschiderea chakrelor superioare si ziua 2 va veni cu adancirea experientei in lucrul cu cristale – dar workshop-ul este de fapt (si) despre cum poti evolua la nivel de suflet.

Contributie: 150 euro pentru plata integrala pana la 15 Septembrie 2015, 200 euro dupa aceasta data.

Locatia: Bucuresti (locatia exacta va fi anuntata ulterior).

Detalii si inscrieri: ana@drumulsprecentru.ro

Te astept cu drag !

Eveniment organizat de: Ana Maria Stefanescu

Sursa:www.drumulsprecentru.ro

Ana Maria are dubla formare în lucrul cu vise: este singurul terapeut din Romania certificat ca și Dream Teacher (Robert Moss School of Active Dreaming – Franta si SUA, 2011 - 2013). Este trainer certificat (formator) cu o experiență de peste 8 ani în training, NLP Master Practitioner și terapeut transpersonal - formare de 2 ani în terapii transpersonale (2009 - 2011), certificat ca și facilitator Respirație Holotropica si Respirația Inimii (RIRH) – Asociația de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania (cu o specializare în lucru corporal în cadrul Grof Transpersonal Training - 2014).


Astro Shop

Cele mai noi articole