Workshop: COMUNICARE CONSTIENTA 9 februarie 2012

Autor: Nicoleta - joi, 26 ianuarie 2012, 1273 vizualizari

Iti propun un seminar profund transformator:

COMUNICARE CONSTIENTA. Puterea cuvintelor

Joi, 9 februarie 2012

Abordare:

Cine esti tu cand esti in comunicare? Cum comunici celorlalti cine esti tu?

De cele mai multe ori cand comunicam, cuvintele noastre izvorasc din frica: frica de a nu da rau, de a nu dezvalui adevaratele intentii, de a nu fi judecati, de nu pierde ceva sau pe cineva, de a nu fi abandonati, de a nu ne da de gol sentimentele, de a nu ne dezvalui frica. Cuvintele vin din minte, tasnesc pe gura, ca o reactie automata la ceva, fara a le trece prin constiinta si prin inima.

Ce facem este ca mereu acoperim ceva, atunci cand vorbim. Mereu este altceva ce vrem sa spunem, dar nu spunem. In spatele cuvintelor pe care le rostim este intentia noastra adevarata. Mintea furnizeaza ganduri si cuvinte care se aseaza intre sinele autentic si lume, precum un scut, un plafon de nori care ne impiedica sa vedem Soarele. Cuvintele spuse ca reactie, fiind expresia unor amintiri si deci temeri, ne impiedica sa ajungem la ceilalti si sa comunicam in adevar si iubire.

Cand cuvintele vin din frica, ele sunt seci, lipsite de viata. Nu ating si nu inspira, ci raspandesc frica mai departe.

Cand facem risipa de cuvinte, cand abuzam de ele, nu facem decat sa ne lipsim de energie si putere.

Dar...

Cuvantul este cine esti tu. Te exprima pe tine. Poarta in el energia pe care tu i-o dai si raspandeste aceasta energie peste tot in jurul tau. Cuvantul, atunci cand iti exprima inima, cand este expresia inimii tale, a sinelui tau sacru, devine cel mai inaltator vector al iubirii, vindecand, inspirand, transformand in lumina tot ce atinge. Cuvantul, ca expresie a cine esti cu adevarat poarta in el binecuvantare divina. Vindeca si inalta tot ce atinge.

Comunicarea constienta este comunicarea inimii. Si acum, cand lumea se afla intr-un proces de uriasa transformare si trezire, este momentul optim sa ne deschidem inima si sa onoram cuvintele. Este momentul sa comunicam cu inima, sa fim pe deplin constienti de energia noastra si sa o polarizam in sensul iubirii.

Detalii:

• Ora de incepere: 17:30

• Locatie: va fi anuntata participantilor

• Investitie: 90 RON (pers. fizice) si 90 RON + TVA (pers. juridice)

Inscriere:

Isabela Cosneanu (asistent si organizator seminar) la workshop@astrocafe.ro sau Tel. 0758 088 168

*Este un seminar recomandat celor care au participat la cel putin un modul de transformare personala sustinut de Nicoleta Svarlefus, insa sunt bineveniti si oameni noi, in masura in care exista locuri disponibile.
Astro Shop

Cele mai noi articole