Workshop: CALEA INIMII. 12 octombrie 2011, Bucuresti

Autor: Nicoleta - joi, 29 septembrie 2011, 949 vizualizari

Miercuri, 12 octombrie, Nicoleta Svârlefus te invita la o seara de antrenament si meditatie:

CALEA INIMII- calea adevarului, implinirii sinelui, binelui tau cel mai inalt!

Seminarul este recomandat in special celor care au participat la tabara-workshop EU POT. In limita locurilor disponibile, se pot inscrie si absolventii modulului de baza "Traieste viata pentru care ai fost creat".

Transcenderea iluziei in care ne tine captivi mintea este mijlocul prin care putem experimenta adevarul interior.

Cand esti minte, frica este prezenta, compromisul este un fel de a fi, vitalitatea este scazuta, intuitia este innabusita, intentiile inimii sunt reprimate. Devine extrem de dificil sa faci alegeri care sa-ti onoreze fiinta. Esti doar un pion al societatii si te invarti in cerc, neputincios. Faci proiectii, ai asteptari, ambitii. Vrei sa controlezi, te chinui, lupti si esti intr-o continua stare de nemultumire si frustrare. Mintea contine iluzia suferintei, este insusi ego-ul, care cere permanent admiratie, atentie, iubire.

Mintea nu e ceva rau. Dimpotriva, este unul dintre cele mai valoroase daruri pe care le-am primit in aceasta existenta. Totusi, ea contine raspunsurile, parerile, credintele altora. Noi nu ne-am nascut cu minte. Ci doar cu un creier, pe care altii l-au hranit cu ceea ce stiau ei deja...de la altii. De aceea, mintea e pretioasa, dar doar atunci cand alegem noi sa o folosim.

Cand iti muti atentia in inima, cand arunci "gunoiul mental", iti recapeti puterea, increderea, bucuria, pacea. Pacea nu exista in alta parte, decat in inima, in fiinta. Nu poate exista pace in minte, pentru ca mintea e plina de ganduri (proiectii, amintiri, asteptari, judecati, etc).

Cu cat iti deschizi mai mult inima, cu atat iti va fi mai usor sa o auzi, prin transcenderea "norilor" mintii. Cu cat mai des iti aduci atentia in inima, cu atat mai usor vei face alegeri in acord cu fiinta ta si cu binele tau cel mai inalt. Pentru ca, atunci cand iti asculti inima, esti in iubire. In iubire pentru tine, pentru ceilalti, pentru viata!

In cadrul acestei intalniri, va propun exercitii si meditatii pentru:

- vindecare prin iertare

- deschiderea si ascultarea inimii

- acceptarea a tot ce este, chiar acum, chiar aici

- sporirea energiei vitale

- incredere in sine si in alegerile inimii

- accesarea spatiului de posibilitati nelimitate

- experimentarea iubirii in forma sa cea mai pura

Totul e perfect in intreaga creatie!


Locatie: Casa Margarit

Ora: 18:00

Inscriere: Isabela Cosneanu (asistent si organizator seminar): workshop@astrocafe.ro, 0758 088 168

Taxa de participare: 90 Ron

Numarul de locuri este limitat. Locurile se vor ocupa in ordinea inscrierilor prin modalitatile de mai sus.

Va asteptam cu drag!Astro Shop

Cele mai noi articole