Workshop: ACCES LA MIRACOLE SI ABUNDENTA 25-26 august 2012

Autor: Nicoleta - miercuri, 15 august 2012, 1768 vizualizari
Workshop: ACCES LA MIRACOLE SI ABUNDENTA 25-26 august 2012

Workshop autocunoastere si transformare personala

cu Dr Nicoleta Svârlefus

Abundenta este prezenta acolo unde viata este traita cu iubire, acceptare, iertare, prezenta, recunostinta.

Acest curs isi propune sa lucreze, nu atat asupra realitatii fizice (banii existenti in viata ta, rezultatele concrete, succes), ci mai ales asupra constiintei abundentei si prosperitatii. Conceptul abundentei este vazut ca un acces liber la resursele nelimitate ale Universului. Caci locul in care iti da intalnire Dumnezeu este constiinta ta. Pe acest principiu, dorintele tale e necesar sa fie mai intai indeplinite in constiinta ta. Si chiar daca nu le vezi inca manifestate in realitatea fizica, poti fi deja recunoscator.

Majoritatea oamenilor depun din ce in ce mai mult efort acolo, afara,  in lumea fizica. Ei cred ca abundenta din viata lor depinde de cineva din afara: de bani, de anumite persoane si circumstante. Ei isi pun astfel puterea in afara lor uitand ca acestea nu sunt decat efectele si nu cauza. Adevarata cauza a prosperitatii este prezenta interioara, nivelul de constiinta, integrarea credintei ca abundenta este la indemana tuturor si este dreptul fiecaruia inca de la venirea pe acest pamant.

Pentru a trai o viata in abundenta nelimitata, nu e nevoie de efort, chin, inversunare sau lupta, caci acestea sunt incompatibile cu abundenta. E insa necesar sa te concentrezi asupra Sinelui Divin, asupra realizarii interioare, prin iubire. Caci acolo este sursa abundentei pe care ai cautat-o atata. Nu e nevoie sa te ocupi de implinirea dorintelor, ci sa crezi in implinirea lor, sa ai incredere in Sursa tuturor lucrurilor, Dumnezeu.

Tot ce vedem in exterior exista mai intai in interior. Tot ce manifestam in afara a existat mai intai in constiinta noastra. De aceea, cauza abundentei este constiinta si nu banii, jobul, oamenii, partenerul (acestea sunt efecte). Nu este nenatural sa traim in abundenta, ci este complet nenatural si absurd sa supravietuim in lipsa ei. Abundenta materiala este consecinta fireasca a abundentei spirituale, in viata unui om care Il simte si cunoaste pe Dumnezeu  bucurandu-se de darurile Sale in lumea aceasta fizica.

Mare parte din lipsurile financiare cu care se confrunta oamenii in prezent provin din credintele lor gresite despre bani. Unii au fost invatati ca banii sunt nespirituali, ca sunt incompatibili cu Dumnezeu, cu principiile morale si cu evolutia spirituala. Altora li s-a spus ca banii se castiga greu si ca nu sunt destui pentru toata lumea. Oamenii mai cred, de asemenea, ca banii sunt sursa de necazuri si complicatii, etc.

In acest curs, lucram cu credintele noastre despre bani, ne intoarcem la Sursa abundentei, dezvoltam prezenta interioara cu ajutorul unor instrumente puternice care permit deblocarea fluxului energetic din fiinta si viata noastra. De asemenea, aflam cum putem crea un spatiu pentru miracole si cum sa ne deschidem catre a le primi cu usurinta.

Este un curs interactiv, cu exercitii, meditatii si teme care te ajuta sa traiesti o experienta extraordinara. Te vei afla intr-un spatiu cald si profund transformator, care-si va pune amprenta pe intreaga ta viata. Vei capata o perceptie noua asupra abundentei, miracolelor si legilor universale (ex. legea atractiei).

Data: 25-26 august 2012

Locatie: va fi anuntata participantilor

Program:
Sambata si duminica, 25-26 august 2012: de la 10:00h pana la 21:00h (cu pauze de cafea si o pauza mare de 1 ora si 30 min la pranz). Orele de incheiere sunt aproximative.
Inscriere :

· Tarif: 450 lei (persoane fizice) si 450 lei+ TVA (persoane juridice)

· Numar de locuri limitat! Locurile se ocupa in ordinea inscrierilor, prin completarea formularului de inscriere si achitarea taxei de participare, integral sau partial-150 lei).

· Pentru inscriere: Isabela Cosneanu -asistent si organizator workshop (tel 0758 088 168, email: workshop@astrocafe.ro)

*Acest curs este prima editie revizuita si transformata a vechiului curs "Traieste miraculos" care a fost organizat si sustinut timp de 3 ani.

Va asteptam cu drag!

*Grafica banner: Gabriel Vasilescu
Astro Shop

Cele mai noi articole